adscode
adscode

Bayramda öğretmenler unutulmamalı

Zambak Yayın Grubu Genel Müdürü Bayram Murat, Kurban bayramında anne babalarımızı, akrabalarımızı ve aile büyüklerimizi ziyaret ederken öğretmenlerin de unutulmaması gerektiğini söyledi.

Bayramda öğretmenler unutulmamalı
Eğitim

Kurban Bayramı’nda Zambak Yayın Grubu Genel Müdürü Bayram Murat, bayramda anne babalarımızı, akrabalarımızı ve aile büyüklerimizi ziyaret ederken, öğretmenlerin de ziyaret edilmesi gerektiğini söyledi. Bayram Murat, bayramların akraba, dost ve yakınlarla buluşma için bir fırsat sunduğunu, bu fırsatı iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.


Bayramların sevgi, saygı ve mutlulukların paylaşıldığı özel günler olduğunun altını çizen Bayram Murat, "Bizler öğretmenlerimize bu bayramda sevgi ve saygımızı gösterme ve öğrencilerimize hatırlatma amaçlı bir kampanya başlattık. Bu kampanya ile şu an Milli Eğitim Bakanlığı’nda aktif çalışan 832bin öğretmenimizin yanı sıra bu mesleğe emek vermiş/veren tüm öğretmenlerimizin mutlaka bayramını kutlayalım. Bu bayram 17 milyon öğrencimizin sevgi, saygı ve mutluluğunu öğretmenlerimizle paylaşmalarını diliyoruz.” dedi.

Öğretmenlerle bayramlaşmanın sadece şu anda öğrenci olanlarla sınırlı kalmaması gerektiğini söyleyen Murat, büyüklerin üzerine büyük sorumluluk olduğunu, kendi öğretmenlerini ziyaret ederek çocuklarına örnek olması gerektiğini belirtti.

Öğrencilerin eğitim hayatı boyunca anne-babadan daha çok öğretmenleriyle bir arada olduklarını vurgulayan Murat, ailelere de çağrıda bulunarak şöyle dedi: "Bizler öğretmenlerimizi de ailemizin bir bireyi olarak görmeli ve çocuklarımız bu konuda teşvik etmeliyiz. Zambak Yayınları olarak sorumlu marka bilinciyle başlattıkları bu kampanyayla ilgili sosyal medyada yer alan "Bu Bayram Öğretmenlerinizi Unutmayın" konulu özel bir video hazırladıklarını, öğrencilerin söz konusu videoyu paylaşarak kampanyaya destek olabileceklerini dile getirdi.” dedi.

Öğretmen ziyareti Ramazan Bayramı’nda başlamıştı
 
Zambak Yayın Grubu sosyal sorumluluk çalışmaları çerçevesinde geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda başlattığı “Öğretmenlerin Bayramını Kutlama” konusunda kamuoyu bilinci oluşturarak, farkındalık yaratmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu bayramda öğretmenleri unutmayan Zambak Yayın Grubu ve çalışanları, kendilerine emeği geçen öğretmenlerine bayramda ziyaret yaparak örnek bir sorumluluk projesi yapmaya devam ediyor.
 
Kampanya Video Linki: 
 
Link:https://www.youtube.com/watch?v=dE3gqLSKYHw
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)