adscode
adscode

Bir İlk, 'Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Uzmanlık Programı' Hayata Geçiyor

Uluslararası Eğitim Danışmanları Derneği ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi işbirliği ile Türkiye’de bir ilk gerçekleşiyor! Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Uzmanlık Programı.

Bir İlk, 'Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Uzmanlık Programı' Hayata Geçiyor
Yurtdışı Eğitim
Sektörünün en büyük organizasyonu olan ve bünyesinde 41 yurtdışı eğitim danışmanlık şirketini bir araya toplayan UED ( Uluslararası Eğitim Danışmanları Derneği ), BÜYEM ( Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ) işbirliği ile 4 ay sürecek ve tüm sektörel gereksinmeleri karşılayacak detaylı bir içeriğe sahip Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Uzmanlık Programını hayata geçiriyor. 
5 Kasım, Pazartesi günü başlayacak bu uzmanlık programı, yurtdışı eğitim danışmanlığı ile ilgili Türkiye’deki ilk ve tek eğitim programı olma özelliğini de taşıyor! 
Yurtdışı eğitim sektöründeki son yıllarda gerçekleşen büyüme, yeni bir mesleğin ortaya çıkmasına neden oldu. Bununla beraber bugüne kadar herhangi bir üniversitede veya kursta sektörel bir eğitim programı olmadığı için, bu sektörde çalışan danışmanlar ancak çalışma hayatlarında edindikleri tecrübeler ile kendilerini yetiştirebiliyorlardı. UED ve BÜYEM birlikte organize ettikleri bu uzmanlık programı ile başka bir ülkede eğitim almak isteyen kişilere sunulan detaylı ve uzun hizmet sürecine hakim olabilecek yetkin yurtdışı eğitim danışmanları yetiştirmeyi hedefliyor. Sektördeki bu önemli açığı kapatacak olan ve başka hiçbir alternatifi bulunmayan bu program, aynı zamanda yeni mezunlara iş olanağı sağlamak, sektör için danışmanlık kalite standartları belirlemek gibi amaçlara da hizmet ediyor. 
Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Uzmanlık Programına katılmak isteyenlerin üniversite mezunu olması ve  IELTS 4,5 veya TOEFL 48 düzeyinde İngilizce bilmesi yeterli.  İşin doğası gereği;  seyahat etmeyi seven, dinamik iş ortamından hoşlanan, iletişimi güçlü ve insanlara yeni ufuklar açmak isteyen kişiler için çok daha uygun.
5 Kasım, Pazartesi günü BÜYEM’in Hisarüstü merkezinde başlayacak olan 102 saatlik bu program, yaklaşık 4 ay sürecek. 
Türkiye'de bir benzeri olmayan bu uzmanlık programını bitiren tüm katılımcılar, bitirme sertifikası ve staj olanağına sahip olurken, programı üstün başarı ile tamamlayan en az 2 kişiye UED üyeleri bünyesinde tam zamanlı iş imkanı sağlanacak. 
Türkiye’de bir ilk olan UED & BÜYEM Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Uzmanlık Programı hakkında daha detaylı bilgi almak veya kayıt olmak isteyenler Ece Gökakın ile irtibata geçebilirler. Tel: 0212 257 31 27-28 / dahili 4754 - e-mail: ece.gokakin@boun.edu.tr 
UED & BÜYEM Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Uzmanlık Programı
Başlangıç Tarihi          :5 Kasım 2012
Bitiş Tarihi                  :27 Şubat 2013
Program Günleri         :Pazartesi - Çarşamba           
Saat                            :18:30 -21:30
Fiyat                                     :3.240.TL KDV dahil
Ödemeler Axess, Bonus ve Shop & Miles Card’larına 1 peşin artı  5 taksit  olarak uygulanmaktadır. Peşin ödemelerde %5 indirim yapılmaktadır. 
Program İçeriği
·         Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Sektörü hakkında bilgiler
·         Yurtdışında Yabancı Dil Eğitimi Programları
·         Yurtdışında Akademik Eğitim Programları
·         Yurtdışında Çalışma & Staj Programları
·         Başvuru & Kayıt Prosedürleri
·         Ülkelere Göre Vize Prosedürü
·         Seyahat Hizmetleri hakkında bilinmesi gerekenler
·         Pazarlama ve Pazarlama İletişimi
·         Kariyer Danışmanlığı

www.egitimajansi.com

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)