adscode
adscode

Boğaziçi Üniversitesi'nde 3000 çocuk fidan dikecek

İstanbul'un farklı okullarından ana sınıfı ve ilk öğretim öğrencilerinden oluşan yaklaşık 3 bin çocuk Kilyos Sarıtepe Kampüsü'nde Doğa Okulu'nun ilk fidanlarını dikecekler.

Boğaziçi Üniversitesi'nde 3000 çocuk fidan dikecek
Etkinlikler
Boğaziçi Üniversitesi, sürdürülebilir kampüs vizyonu çerçevesinde 13 Kasım'da Kilyos Sarıtepe Kampüsü'nde TEMA ile işbirliğiyle Ağaçlandırma Projesi'ni ve Doğa Okulu'nu başlatıyor.

Boğaziçi Üniversitesi'nin tüm elektrik ihtiyacını yenilenebilir rüzgar kaynağından sağlayan dünyadaki ilk üniversite kampüsü olmaya aday olan Kilyos Sarıtepe Kampüsü'nde gerçekleştirilecek Doğa Okulu'nun ilk etkinliği olan fidan dikim etkinliğine İstanbul'un çeşitli okullarından ana okulu ve ilköğretm sınıflarında okumakta olan üç bine yakın çocuk da katılarak Boğaziçi Üniversitesi öğrencileriyle birlikte kampüste ağaç dikecekler.

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu'nun ev sahipliğinde TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç'ın da katılımı ile düzenlenecek fidan dikim etkinliğinde sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
Tarih: 13 Kasım 2015, Cuma
Saat: 10.00-12.00

Boğaziçi Üniversitesi Sarıtepe Kampüsü, Kilyos

Not: Etkinlik alanına gitmek için 13 Kasım Cuma saat 08:30'da Maslak BP'nin önünden basın servisi kaldırılacaktır.
Gidiş 08:30 – Dönüş 13:00

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)