adscode
adscode

Cambridge ile iş birliği yaptılar

Mektebim Koleji, Bil Koleji, Girne Koleji ve Kavram Okulları, Cambridge University Press & Assessment ile iş birliği anlaşmasına imza attı.

Cambridge ile iş birliği yaptılar
Özel Eğitim
Güncelleme : 09-Sep-23 11:21

Mektebim Koleji, Bil Koleji, Girne Koleji ve Kavram Okulları, Cambridge Üniversitesi’ne bağlı olan dünyanın önde gelen yayıncılık, sınav ve eğitim-araştırma kurumlarından Cambridge University Press & Assessment ile iş birliği anlaşmasına imza attı.

Mektebim Koleji, Bil Koleji, Girne Koleji ve Kavram Okulları, akademik başarı konusunda küresel itibara sahip bir üniversitenin parçası olan ve dünyada İngilizce eğitiminde çok büyük bir role sahip Cambridge ile uzun yıllar sürecek olan iş birliği anlaşmasına imza attı.

Eğitim kurumlarında, doğru dil öğretimi konusunda öğrencilerine sunduğu olanakları sürekli geliştirmek için çalışan Eğitim Girişimcisi Ümit KALKO, anlaşmanın önemini vurgulayarak şunları söyledi: "Bu anlaşma, öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmek ve uluslararası düzeyde rekabet edebilmelerini sağlamak için önemlidir. Cambridge uzmanlığı ve dünya standartlarındaki materyalleri, öğrencilerimize daha iyi bir dil öğrenimi sunacak ve onları gelecekteki fırsatlar için hazırlayacaktır."


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)