adscode
adscode

Çankaya Üniversitesi öğrencisine 2021 Genç Kristal Elma Gümüş ödülü

Reklamcılık sektörünün en prestijli yarışması olarak, 33 yıldır devam eden Kristal Elma’nın, üniversite öğrencileri arasında düzenlenen ayağı Genç Kristal Yaratıcılık Yarışması ödülleri, sahiplerini buldu.

Çankaya Üniversitesi öğrencisine 2021 Genç Kristal Elma Gümüş ödülü
Üniversite
Güncelleme : 21-Jan-22 14:08

Reklamcılar Derneği (RD) öncülüğünde, Reklamcılık Mesleki Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (RV) tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen yarışmada Çankaya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 4. sınıf öğrencisi Hüseyin Görür, Maltepe Üniversitesi öğrencisi Sude Güven ile birlikte oluşturduğu kripto para alım ve satımına yönelik #ZirveBurası projesiyle yüzlerce ekip arasından sıyrılarak, 2021 Genç Kristal Elma Gümüş ödülünü almaya hak kazandı.

Çankaya Üniversitesi, 2020 Yılında Kristal Elma’da Birinci Oldu

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Başkanı Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu, öğrencilerinin başarısının devamlılık arz ettiğini, 2020 yılında düzenlenen Genç Kristal Yaratıcılık Yarışması’nda da İş Bankası’nın Maksimum Genç Kart uygulamasına yönelik reklam kampanyalarıyla birinciliğe ve Kristal Elma heykelciğine sahip olduklarını belirtti. Prof. Dr. Karahan Uslu, “Bu yıl da sektörün önde gelen profesyonellerinin, sektörel ve akademik temsilcilerin dâhil olduğu seçkin ve zorlu bir jüri nezdinde elde edilen takdir, yetişmelerine katkı sağladığımız gençlerin, yarının aydınlık Türkiye’sinin etkin aktörleri arasında yer alacağının işaret fişeğidir, hocaları olarak muvaffakiyetlerinden büyük mutluluk duyuyoruz.” diye konuştu.

“Arkadaşlarımızı İletişim Atölyemiz Olan HİRA’ya Davet Ediyorum”

Kristal Elma Yarışması’nda Çankaya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nün yakaladığı istikrara değinen Hüseyin Görür, “Bundan sonra bölümümüzü rekabetçi günler bekliyor.  Bölümde eğitim gören arkadaşlarımın ve bölümü tercih edecek yeni adayların bu başarıları tekrarlayacağına eminim. Çünkü, Çankaya Üniversitesinde başarı için gerekli kadro, imkân ve ilgi fazlasıyla hazır. Mesleğe dair pratik yapma imkanı bulduğumuz HİRA’ya (Halkla İlişkiler Atölyesi) keşfetmeyi seven tüm arkadaşlarımızı davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)