adscode
adscode

Çatı Penceresi

Çatı penceresi modelleri daha geniş açılı ve göz zevkininde büyük ferahlıklar oluşturan yüksek fakro modelinde çeşitli kullanım kolaylıkları bulunmaktadır.

Çatı Penceresi
Türkiye'den Haberler
Çatı penceresi modelleri daha geniş açılı ve göz zevkininde büyük ferahlıklar oluşturan yüksek fakro modelinde çeşitli kullanım kolaylıkları bulunmaktadır. Özel olarak tasarlanan ve birçok açıdan önemli işlevi bulunan yüksek pivot çatı penceresi, V40P hava giriş türüne sahiptir. Bu sayede odaya optimum miktarda bir hava girişi sağlamaktadır.

DIN5034-1 standardına sahip olan tek pencere sistemi olan yüksek fakro çatı penceresi zeminden 95 cm üzerinde konumlandırılarak üst kısım ise minimum 220 cm düzeneğine göre yerleştirilmektedir. Tamamen güvenli bir yapıda ele alınan Fakro yüksek pivot çatı penceresi, kullanım açısından da rahat bir tasarıma sahiptir.

Pencere kolu 2 aşamalı olarak mikro havalandırma ile donatılmıştır. Ayrıca V40P ile mikro iklimi sağladığı için enerji tasarrufunu sağlamaktadır. Çatı pencere 160 derece dönebilme özelliğine sahiptir. Döndürüldüğü alanda sabitlenerek rahat bir şekilde kullanılabilmektedir.

Büyük bir yapıya sahip olmasıyla dış manzara keyfi en ufak bir sınırlama oluşturmadan dışarının rahatlıkla izlenebilmesini sağlamaktadır. Buna bağlı olarakta ferah ve aydınlık ortam tüm gündüzün ve dolunaylı gecelerin odaya doğrudan etki edebilmesini sağlayan bir özelliğe de sahiptir. Bu özellik sayesinde oda içerisinde tam bir ferahlık sağlanırken, otomatik mikro iklim sayesinde tam bir hava düzeneği oda içerisinde sağlanmış olmaktadır.

Çift pencere sistemine sahiptir ve alt kısmı daha küçük olsa da dış manzarayı daha özgür bir hale getiren yapısı bulunmaktadır. Alt pencere kısmı sabittir ve açılmamaktadır. Fakat asıl pencere kısmı büyük olduğu için özel kol sayesinde pencere açılarak alt kısım temizlenebilmektedir. Pencere açılacağı zaman kendi ekseni etrafında dönmektedir. Bu da kullanıcılara açtıklarıları alanda sabitleme yaparak rahat bir kullanım imkanı da sağlamaktadır.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)