adscode
adscode

Dağcılık Topluluğu üyeleri Beydağı zirvesine yürüdü

19 Mayıs Gençlik Spor Bayramının 97. Yılında; Malatya Ekstrem Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği, Dağcılık Federasyonu Malatya il temsilciği ve İnönü Üniversitesi Dağcılık Topluluğu üyeleri Beydağı zirvesine…

Dağcılık Topluluğu üyeleri Beydağı zirvesine yürüdü
Türkiye'den Haberler
71 kişinin katıldığı etkinlikte 2680 rakıma sahip zirveye çıkıldı. Dernek yönetim kurulu başkanı ve tur öncüsü Mahir Karakaya gezi öncesi insanlara tur boyunca uyması gereken kuralları anlatarak bilgilendirdi.


Karakaya yaptığı açıklamada 'Orta zorlukta olan ve 7 km süren rotaya yüründüğünü ,Etkinlik boyunca herhangi bir aksilik yaşamadıklarını, 2500 rakımda kısa süren bir dolunun yağması ile birlikte sorun yasamadıklarını, 5 saat çıkış ve 4 saatlik bir iniş gerçekleştirdiklerini, 2-5 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan II. Uluslararası fotokamp ile yollarına devam edeceklerini, yardımlarından dolayı Dağcılık federasyonu temsilcisi Yrd. Dç. Faruk Akçınar’a vede İnönü Üniversitesi dağcılık topluluğu başkanı Aylin Dönmez’e Teşekkürlerini iletti.' Yaklaşık yarım saatlik bir dinlenişin ardından katılımcılar zirvede dev bir Türk bayrağı açarak ardından inişe geçtiler. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)