adscode
adscode

DAÜ Sosyal Medya Birimi, SocialBakers’ın Türkiye Sıralamasında İlk 10’a Girdi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal Medya Birimi,sosyal medya analiz platformu SocialBakers’ın üyeleri arasındayaptığı sıralamaya göre; Türkiye’de sosyal medyayı en iyi kullanan 10üniversite arasına…

DAÜ Sosyal Medya Birimi, SocialBakers’ın Türkiye Sıralamasında İlk 10’a Girdi
Üniversite

 

SocialBakers dünya çapında sosyal medya kullanıcılarına;sorun çözümü, marka ve sayfaların karşılaştırılması, değerlendirilmesi veetkili sosyal medya kampanyaları yürütülmesi konusunda destek sağlamasıylatanınmakta.

 

SocialBakers’tan yayınlanan bilgiye göre DAÜ; ODTÜ, KoçÜniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi gibi Türkiye’nin önde gelenüniversitelerini geride bırakarak sosyal medya kullanımında ilk 10’a girdi. DAÜSosyal Medya Birimi Kordinatörü ve Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okuluöğretim görevlisi Raziye Nevzat; DAÜ Sosyal Medya Birimi’nin 2011’den beriaktif olduğunu belirtti. Nevzat; Sosyal Medya Birimi’nin geçen yıl içerisindetakipçi sayısının 17,000’e ulaştığını ve bu kişilerin DAÜ Sosyal Medya Birimiile 7 gün 24 saat iletişim içinde olabileceğini, birim olarak sürekli aktifolduklarını da sözlerine ekledi.

 




Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)