adscode
adscode

DES'ten Öğretmenleri Güzelleştiren Fırsat

DES Bakım ve Sağlık Danışmanı Nurgün Yılmaz ile New Life Beauty Merkezi Müdürü Seçil Büke arasında imzalanan protokole göre 2015 yılı boyunca tüm kadın öğretmenler uygulamalardan yüzde 50 indirimli olarak…

DES'ten Öğretmenleri Güzelleştiren Fırsat
Sendikalar
DES Bakım ve Sağlık Danışmanı Nurgün Yılmaz ile New Life Beauty  Merkezi Müdürü Seçil Büke arasında imzalanan protokole göre 2015 yılı boyunca tüm kadın öğretmenler uygulamalardan yüzde 50 indirimli olarak faydalanacak.

Ankara'nın önemli güzellik salonlarından Kızılay Meşrutiyet Caddesindeki New Life Beauty ile protokol anlaşması imzalayan DES tüm kadın öğretmenlere güzellik desteği veriyor. DES Bakım ve Sağlık Danışmanı Nurgün Yılmaz; üyelerinin kendilerini mutlu ve daha güzel hissetmesi içinde ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Nurgün Yılmaz ayrıca;

"Güzellik ve bakım kadını hayata bağlayan, daha kaliteli bir yaşam sürmesini sağlayan en önemli etmenlerden. Bizde bu nedenle Seçil Hanımla birlikte DES üyesi kadın öğretmenlerimiz için çok güzel bir anlaşmaya imza attık" dedi.

Konuyla ilgili ise Seçil Büke ise, "Artık öğretmenlerimiz 2015 yılı boyunca burada birbirinden güzel ve önemli uygulamaları New Life Beauty'de yüzde 50 indirimli olarak yaptırabilecekler" diye konuştu.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)