adscode
adscode

Dijital görev kazandırıyo

​Yarım asırlık geleneksel matbaacılık tecrübesini dijital platforma taşıyarak sektörün öncüsü olan Matbuu.com, sosyal medyadaki takipçilerine özel bol ödüllü bir yarışma başlattı.

Dijital görev kazandırıyo
Türkiye'den Haberler

26 Ekim'de başlayan ve katılımın son derece kolay olduğu yarışmaya katılmak isteyenlerin yapması gereken tek şey, www.matbuu.com/DijitalFestival adresine girerek, kendilerine verilen görevleri tamamlamak. Matbuu.com'un Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarını takip etmek, arkadaşlarını festivale davet etmek gibi son derece kolay görevlerin bulunduğu yarışmada, katılımcılar tamamladıkları her görev için puan kazanacak. Aynı zamanda tüm yarışmacılar "Matbuu Dijital Festival"e davet edip aynı görevleri yerine getiren her arkadaşları için de birer puan sahibi olarak, kazandıkları her geçerli puan için bir çekiliş hakkı kazanacaklar.

Yarışmada verilen tüm görevleri başarıyla tamamlayıp, 20 geçerli puan kazanan ilk 100 kişinin özel tasarım kupa ya da ajanda kazanacağı açıklandı. 15 Kasım'da sona erecek olan "Matbuu Dijital Festival"de büyük ödülün ise, 7'den 70'e herkesin severek kullanabileceği iPad mini olduğu, yarışmanın sona ermesinin ardından yapılacak çekilişle de, büyük ödülün sahibinin belirleneceği kaydedildi.
Son olarak online sitelerin vazgeçilmezi olan sosyal medya platformlarında aktif olan Matbuu.com'un, takipçilerine özel birbirinden eğlenceli ve sürprizlerle dolu yarışmalarına devam edileceği bildirildi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)