adscode
adscode

Doğan Cüceloğlu AGT ile Yeniden Üniversiteli Gençlerle Buluşuyor

Türkiye’nin en büyük mobilya bileşenleri üreticisi AGT, İletişim Psikolojisi Uzmanı ve Yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’nu geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da 8 farklı ilde 8 üniversitenin öğrencileriyle…

 Doğan Cüceloğlu AGT ile Yeniden Üniversiteli Gençlerle Buluşuyor
Etkinlikler

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen “Doğan Cüceloğlu Gençlerle” seminerleri, bu yıl yine AGT’nin desteğiyle üniversite öğrencileriyle buluşmaya devam ediyor. Türkiye’nin 8 farklı şehrinde üniversite öğrencileriyle bir araya gelen Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, “Gelecekte Kendin Olmak” başlıklı seminerlerde “BEN” ve “BİZ” olabilmenin gücünü güncel örnekler eşliğinde gençlere anlatıyor. Gençler tarafından ilgiyle takip edilen ve yoğun katılımla gerçekleşen seminerler, 6 Aralık’ta Celal Bayar Üniversitesi (Manisa) ve 13 Aralık’ta ise Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde öğrencilerle buluşuyor.

AGT’nin gençlere olan inancının ve desteğinin tüm şirketlere örnek olması gerektiğini belirten İletişim Psikolojisi Uzmanı Doğan Cüceloğlu; “Yaşama anlam veren büyük resim, genelde sezgisel olarak farkında olduğumuz ama üzerinde pek düşünmediğimiz bir kaynak. Biz de bu seminerler sayesinde gençlerin büyük resimlerini inşa etmelerine yardımcı olan bir sohbet gerçekleştiriyoruz. Gençlik yılları, yaşamla ciddi temasların kurulduğu ve önemli kararların alındığı bir dönem. Üniversiteli gençlerin donanımlarını zenginleştirmek de onların geri kalan tüm hayatını doğrudan etkiliyor. Bu yüzden birikimlerimi bir sohbet ortamı içerisinde onlarla paylaşmak benim için çok anlamlı ve özel bir ayrıcalık. Seminerlerimiz sadece bilgi paylaşımı olmaktan çıkarak aynı zamanda gönülleri birleştiren bir projeye de dönüştü. Gençlerin kendini geliştirmesine her fırsatta destek olan AGT CEO’su Mehmet Semih Söylemez’i de gönüllü şekilde aralarında gören üniversite öğrencileri, kendilerine değer verildiğini gördükçe bizleri bambaşka bir ilgi ve sevgiyle dinliyorlar. AGT ile birlikte gençlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyor ve bu buluşmaların önümüzdeki yıllarda da devam edeceğine inanıyorum” dedi.

“Doğan Cüceloğlu Gençlerle” projesiyle üniversite öğrencileriyle bir arada olmanın kendileri için çok kıymetli olduğunu belirten AGT CEO’su Mehmet Semih Söylemez, “Gençlerle üniversite çatısı altında iletişim kurabilmek ve onlarla yaşam, başarı, gelecek ekseninde fikir alışverişinde bulunmak büyük bir keyif. Yarınlarımızı inşa edecek gençlerimizin, doğru iletişim kurma ve birbirimizi anlama konusunda Doğan Cüceloğlu’ndan öğrenecekleri çok şey olduğuna inanıyorum. AGT olarak gençlerimizin yanında olmaya ve onları desteklemeye önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.








Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)