adscode
adscode

'Eğitim sağlıktan da önce gelir. Her işin başı eğitimdir'

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz : Eğitime önem veren her şeye önem verir. Eğitimi ihmal eden her şeyi ihmal etmiştir. Eğitim sağlıktan da önce gelir. Her işin başı eğitimdir

'Eğitim sağlıktan da önce gelir. Her işin başı eğitimdir'
Eğitim
Yılmaz, Gaziantep Valiliğini ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, 2 milyon nüfusun yaşadığı kentte, 500 binin üzerinde öğrenci bulunduğunu söyledi.

Gaziantep'in gözbebekleri olduğunu vurgulayan Yılmaz, "2002'den bu yana eğitimde büyük mesafeler kaydettik. Daha almamız gereken mesafeler olduğunu da biliyoruz. İnşallah milletvekilleri, büyükşehir belediye başkanı ve valimizin de desteğiyle 2019 yılına kadar Gaziantep'in eğitim sorunlarını büyük ölçüde çözeceğiz." diye konuştu.

Milli eğitim camiasıyla bir araya gelerek Gaziantep'in eğitiminin fotoğrafını çekeceklerini belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

"Hem gelecek yılın hem de bu yılın yatırımlarını nasıl daha iyi kullanabiliriz, bunun çalışmasını yapacağız. Eğitime önem veren her şeye önem verir. Eğitimi ihmal eden her şeyi ihmal etmiştir. Eğitim sağlıktan da önce gelir. Her işin başı eğitimdir. İnşallah göreceksiniz, Gaziantep 2019 yılında Türkiye'nin yükselen yıldızı olacak. Eğitimde de parlayan yıldızı olacak. Biz de Milli Eğitim Bakanlığı olarak gereken her türlü desteği vereceğiz. Şu anda Gaziantep'te 500 milyon liraya yakın yatırımımız var. Bu Türkiye'deki en büyük 5 yatırım içerisinde. İstanbul birinciyse herhalde ondan sonra da Gaziantep geliyor. Allah nasip ederse Gaziantep'in sorunlarını çözeceğiz."

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)