adscode
adscode

En Akıllı Telefonların En Büyük Sorunları

Yapılan bir araştırma ile şu andaki en iyi 4 akıllı telefon olan cihazların en çok problemleri ortaya çıktı.

En Akıllı Telefonların En Büyük Sorunları
Bilim Teknoloji

Samsung Galaxy S4, HTC One, iPhone 5s ve Motorola Moto X gibi üst seviye cihazların en büyük problemleri sıralanmış. 

Samsung'un piyasadaki en iyi cihazlardan biri olan Galaxy S4 cihazı için en büyük sıkıntılar ise pil ve ekran sorunlarının yanında aşırı ısınma sorunları olduğu gösterilmiş. Plastik kadadan dolayı telefonun çok ısındığı söylenmekte. Diğer bir sıkıntı ise batarya sorunu. Kullancıılar çok kısa sürede pilin tükendiğinden yakınmakta. Ekran kontrastından dolayından farklı eleştiriler alamakta. Günlük kullanımda da görüntülerin başarılı olmadığı söylenmekte. HTC'nin amiral gemisi konumunda olan cihazın en iyi tasarıma sahip telefonlardan biri olmasına rağmen birçok sorunu bulunmakta. Sorunlardan en büyüğü ise batarya problemi. Bunun yanında ses sorunları da bulunmakta.

Farklı zamanlarda arama yaparken ve müzik dinlerken gibi zamanlarda tıslama sesleri gelmekte. Bunun yanında kameranın da sorunlar çıkardığı söylenmekte. Aşırı renk dolgunluğu ve birçok farklı sıkıntılar gösterilmekte. Ayrıca Blinkfeed özelliğinde de sorunlar olduğu söylemekte.Apple'nin en iyi cihazı konumunda olmasına rağmen birçok sorunu bulunan iPhone 5s'te en çok batarya sorunundan yakınılmakta. Kısa sürede biten bataryanın yanında parmak izinin de sorunlu olduğu söylenmekte. Casusluk konusunda birçok sıkıntısı olan Touch ID özelliği de sıkıntılar oluşturabilmekte.

Ayrıca uygulama sorunları ve ekran boyutu konusunda sorunlar olduğu görülmekte.Sadece Amerika'da satışa sunulan Moto X cihazında diğer telefonlardaki batarya konusunun sıkıntı olmadığı öne çıkmakta. Ama yinede birçok farklı sorunları bulunmakta. Genişletilebilir hafızaya sahip olmamasından dolayı kullanıcılar depolama konusunda sıkıntı görmekte. Ayrıca ekran kalitesi konusunda da 720p olması beğenilmemiş. Ayrıca kamera kalitesi ve GPS sorunları olduğu raporda yer almış. 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)