adscode
adscode

En kaliteli zirkonyum diş kaplama tedavisi DentNis’de

DentNis; diş hekimliği ve diş estetiği konularında uzman, bilgili ve yenilikçi kadrosu ile İstanbul’da başarılı bir şekilde hizmet vermektedir.

En kaliteli zirkonyum diş kaplama tedavisi DentNis’de
Türkiye'den Haberler

 
DentNis; diş hekimliği ve diş estetiği konularında uzman, bilgili ve yenilikçi kadrosu ile İstanbul’da başarılı bir şekilde hizmet vermektedir. Birçok hasta tarafından özellikle tercih edilen DentNis, hastalara misafir olarak yaklaşan duruşu ve birebir kurduğu iletişimi ile öne çıkmaktadır.

Uluslararası standartlarda hizmet veren DentNis için başvuran hastaların mutlu, kendilerine güvenli ve yeni gülümsemeleri ile barışmış bir şekilde  klinikten ayrılmaları büyük önem taşır. DentNis’in başarılı olması prensiplerine ve diş hekimliğinin kabul görmüş kurallarına bağlı ve diş estetiği konusunda sürekli kendini geliştiren ve yenileyen ilkeler ile çalışmalarından kaynaklanmaktadır.
 
DentNis’de zirkonyum diş kaplama tedavisi piyasada bulunan en kaliteli malzeme ve teknolojik ekipman ile yapılmaktadır. İşlemin en başından en son adımına kadar bilgisayarlı tarama teknolojisi kullanılır. Bu tarama teknolojisi sayesinde doğala en yakın ve hastanın yüz yapısına en uygun diş kaplamalar hazırlanır. Eskiden 10 ile 15 gün arasında süren kaplama diş modellerinin bekleme süresi, günümüzde yeni teknolojiler sayesinde 1 güne kadar inmiştir.
 
DentNis’de zirkonyum diş kaplama nasıl yapılır?
 
DentNis, diş hekimliği ve diş estetiği alanında yenilikçi yaklaşımı ile eski yöntemlerden çoktan uzaklaşmıştır. Hastaların en çok şikâyetçi oldukları silikonlu malzeme ile ağız içinden ölçü almak yerine, hasta konforu açısından çok daha kolay, zahmetsiz ve de hatasız olarak bilgisayar ile yapılan ölçümlerle çalışılmaktadır. Bu teknolojik yöntemle yapılan ağız içi tarama işlemi ile ağız içi ve de dişlerin durumu ve yapıları dijital ekrana aktarılır. Bilgisayar ile tarama yapılarak alınan ölçülere göre zirkonyum dişler yine bilgisayar ortamında hassas ve ince işçilikle özel olarak hazırlanmaktadır. Diş laboratuvarlarındaki insan faktörü ve silikon ile ölçüm alındığında oluşabilen hata payı kesinlikle ortadan kalkar ve defalarca süren prova işlemlerine de artık gerek kalmaz. Hasta ve diş hekimi açısından zaman da kazanılmış olur, hasta da çok fazla beklemeden ağız tedavisi tamamlanır ve yeni gülüşüne kavuşur.
 
DentNis’de bu yeni yöntemle hazırlanan zirkonyum dişlerin yapılması ile eski porselen kaplamalarda ortaya çıkan, özellikle  diş diplerinde görülen diş eti morarmaları oluşmaz. Ayrıca eski yöntemlerle kaplama yapılan  dişlerde görülen mat yansıma, metalik gri altyapı ve yapay görünüm zirkon diş kaplamada kesinlikle görünmez. Diş dokusuna en uyumlu, ağız içi kuvvetlere karşı dayanıklı ve doğal bir diş yapısı ile ağız içi sağlığı uzun yıllar devam etmektedir.
 
Detaylı bilgi için http://dentnis.com/zirkonyum-dis-kaplama-tedavisi/ sitemizi bekleriz.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)