adscode
adscode

En renkli karne hediyesi

Yaratıcılıkta sınır tanımayanlar, bu yıl karne hediyesi için en renkli alternatif olan Sharpie Fine Permanent Markör 30'lu Kutu - Labirent ile rengarenk fosforlu kalemlerden ilham alarak yaz tatillerine çizimleriyle unutulmaz izler bırakacak.

En renkli karne hediyesi
Edebiyat
Güncelleme : 08-Jun-23 18:42

Yaratıcılıkta sınır tanımayanlar, bu yıl karne hediyesi için en renkli alternatif olan Sharpie Fine Permanent Markör 30’lu Kutu – Labirent ile rengarenk fosforlu kalemlerden ilham alarak yaz tatillerine çizimleriyle unutulmaz izler bırakacak. Sharpie’nin renkli dünyasını bardaktan tişörte, ayakkabıdan çantaya, buzdolabından duvarlara, ahşaptan kumaşa her yüzeye kalıcı çizimlerle yansıtacaklar

Okul sezonunun kapanmasına rağmen çocukların en çok sevdiği rengarenk Sharpie kalemler bu yaz da yanlarından ayrılmayacak. Yaratıcılıkta sınır tanımayanlar, bu yıl karne hediyesi için en renkli alternatif olan Sharpie Fine Permanent Markör 30’lu Kutu – Labirent ile rengarenk fosforlu kalemlerden ilham alarak yaz tatillerine çizimleriyle unutulmaz izler bırakacak. Sharpie’nin renkli dünyasını bardaktan tişörte, ayakkabıdan çantaya, buzdolabından duvarlara, ahşaptan kumaşa her yüzeye kalıcı çizimlerle yansıtacaklar.

Çok yönlü tasarımı ile ergonomik bir kullanım sağlayan Sharpie Fine Permanent ile çocuklar bu yaz kendi tişörtlerini ve sevdikleri eşyaları kendileri tasarlayacak ve bu eğlencenin bitmesini hiç istemeyecekler. Rengarenk çeşitleri bulunan markör set ile çizimlerini daha kalıcı hale getirirken, bu kalıcılıkla yazın doğan dostları için de eşi benzeri olmayan hediyeler tasarlayacaklar. Sharpie kalemleriyle boyanan eşyalar, rahatlıkla yıkanabiliyor ve uzun yıllar canlılığını koruyor. Sharpie Fine Permanent Markör kalemler, ebeveynlerin en çok şikayetçi olduğu çıkmayan kalem lekesi sorununa da son vererek en büyük dertlerinden birini ortadan kaldırıyor. Solmaya ve suya dayanıklı olan Sharpie Fine Permanent Markör kalemler, kolay açılıp kapanır kapakları sayesinde de kalemleri kurumaya karşı koruyor.
Rengarenk, capcanlı, kalıcı tasarımlar
Sağlığa zararlı kimyasallar içermeyen Sharpie Fine Permanent 30’lu Markör Set, zengin renk seçeneğiyle çocukların hayal dünyalarını geliştirmelerine yardımcı olur. Capcanlı ve kalıcı tasarımlar yapabilir ve yaz tatillerini renklendirerek günlerini keyifli hale getirebilir. Şaşırtıcı labirent temasıyla sunulan Sharpie Fine Permanent 30’lu Markör Set, KDV dahil 570 TL’den satışa sunulmaktadır.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)