adscode
adscode

​Endless Fairs ile Türkiye’nin İlk Online Fuar’ları Başlıyor !

Endless Group bünyesinde kurulan Endless Fairs ile Türkiye’nin ilk kez online fuarlar organize ediliyor.

​Endless Fairs ile Türkiye’nin İlk Online Fuar’ları Başlıyor !
Türkiye'den Haberler

Endless Group bünyesinde kurulan Endless Fairs ile Türkiye’nin ilk kez online fuarlar organize ediliyor. Endless Fairs markası olan VEF (Virtual Education Fairs) kapsamında 2016 yılında 3 fuar, eğitim sektöründe organize edilecek. Bunlar;

VEF Yurtdışı Eğitim Fuarı – Türkiye’nin ilk ve tek online yurt dışı eğitim fuarıdırı. 26-27-28 Şubat 2016 tarihlerinde www.vef.com.tr adresinde yapılacaktır. VEF Yurtdışı Eğitim Fuarı’na İngiltere, Amerika, Kanada, Malta ve Almanya başta olmak üzere Dünya’nın bir çok yerinden onlarca dil okulu üniversite katılacak olup, fuar kapsamında 500.000 TL değerinde hediye ve burs dağıtılacaktır.

VEF Özel Okul Fuarı – Türkiye’nin ilk ve tek online özel okullar & kolej fuarıdır. 1-2-3 Nisan 2016’da www.ozelokulfuari.com adresinde yapılacak olan fuara Türkiye’nin dört bir yanındaki markalaşmış özel okullar ve kolejler katılacaktır.

VEF Üniversite Fuarı – Türkiye’nin ilk ve tek online üniversite tercih fuarıdır. 19-20-21 Temmuz 2016’da www.universitefuari.com adresinde yapılacak olan fuara Türkiye’nin ve Dünya’nın önde gelen üniversiteleri katılacak, 2016 yılında üniversite tercihi yapacak öğrenciler ve velileri üniversitelerin standlarını gezerek yetkililerden bilgi alabileceklerdir. Ayrıca öğrencilere 500.000 TL değerinde burs ve hediye verilecektir.

vef endlessfairs

VEF Fuarları kapsamında eğitim kurumları standları başında gelen ziyaretçileri bilgilendirmekte, onlarla kameralı, yüz yüze canlı olarak görüşebilmekte, broşür, afiş, katalog gibi materyaller verebilmekte ve gerekli olan tüm iletişim sürecini kolaylıkla kurabilmektedir. Yanı sıra Endless Fairs’in organize ettiği online seminerler vasıtasıyla konuşmacılar, onlarca öğrenciye aynı anda ulaşabilmekte ve bilgi aktarabilmektedir. Ziyaretçilerin ihtiyacı olan tek şey internet bağlantısı olup, Dünya’nın her yerinden bir tık ile VEF Yurtdışı Eğitim Fuarı, VEF Özel Okul Fuarı veya VEF Üniversite Tercih Fuarı’na erişilebilmektedir.

vef endlessfairs

Üstelik ziyaretçiler, isterler ise bilgisayar, tablet veya mobil olarak cep telefonları ile dahi fuara katılabilmektedir.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)