adscode
adscode

Eşi Özel Sektörde Olan Uzman Doktorlara Eş Durumu Engeli

Eşi Özel Sektörde Olan Uzman Doktorlar aile bütünlüğünü korumak için eş durumu atamalarında düzenleme istiyor.

Eşi Özel Sektörde Olan Uzman Doktorlara Eş Durumu Engeli
Türkiyeden Haberler


Uzmanlık diploması  zorunlu hizmet gerektirdiği için doktorlar ailelerinden ayrı hayatlarını devam etmek zorunda bırakılıyor.

Konuyla ilgili şikayetlerinizi ve atamalarda karşınıza çıkan sorunları editör@egitimajansi.com adresinde bizimle payalşırsanız bu sayfada sesinizi duyurmaya devam ederiz.

Uzman doktor özel sektör evliliği eş durumu atamaları
 
Sayın Abbas Güçlü, Yazılarınızı uzun zamandır yakından takip ediyorum. Köşenize taşıdığınız eğitim, toplum sorunları gibi konuları objektif bir şekilde anlattığınız için beni ve benim gibi birçok insanı yakından ilgilendiren zorunlu hizmet ataması sorununu sizinle paylaşmak istedim. Ben özel sektör çalışanı bir mühendisim. Aynı zamanda doktora öğrenimime devam etmekteyim. Müstakbel eşim ise asistan doktor. Birkaç ay içerisinde evlenmeyi planlıyoruz. Ancak müstakbel eşim uzmanlık eğitimi bittikten sonra başka bir şehre uzman doktor olarak atanacak. Uzmanlık diploması zorunlu hizmeti tamamlamadan verilmiyor. Benim, işim nedeniyle başka bir şehre gitme şansım yok. Uzman doktor eş durumu atamalarında ben doktor olmadığım için de evliliğimiz yok sayılıyor ve eşim başka bir şehre atanıyor. Belki de yıllarca özlemle başka şehirlerde yaşayacağız, çocuklarımız anne ve babasından ayrı büyüyecek, ailemiz bir bütün olamay! acak. Hükümet ailenin önemini ve korunması gerektiğini sürekli vurguluyor ama bu konuda hiçbir adım da atmıyor. Sizden isteğim bu konudan dertli birçok aile adına bu konuyu gündeme taşımanız. Belki ufak bir çabanız birçok aile birliğinin korunmasını sağlayacaktır.Değerli zamanınız için çok teşekkür ederim. Saygılarımla, Umut YILMAZER


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)