adscode
adscode

FMV IŞIK OKULLARI’NDA ÜCRETSİZ HAFTA SONU ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları, bu hafta sonundan itibaren Nişantaşı Kampusu’nda çocuklar için ücretsiz “Haydi Işığa” etkinliklerine başlıyor. 8 Mart cumartesi günü satranç, yoga ve drama-orff…

FMV IŞIK OKULLARI’NDA ÜCRETSİZ HAFTA SONU ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR
Etkinlikler
Misyonunu “iyi” insan yetiştirmek üzerine kuran ve çocukların öğrenim sürecinde önce mutlu olmaları gerektiğine inanan FMV Işık Okulları, bu yıl da ana okul ve ilkokul öğrencilerine yönelik eğlendirici ve öğretici etkinlikler düzenliyor. Nişantaşı Kampusu’nda 8 Mart Cumartesi günü başlayacak etkinlikler, çocukların tatil günlerinde de keyifli ve verimli vakit geçirebilmelerini amaçlıyor.  

Cumartesi ve pazar günlerinde gerçekleşecek tiyatro, çeşitli atölye ve satranç etkinliklerine, FMV Işık öğrencilerinin yanı sıra, öncesinde kayıt yaptırarak dışarıdan da çocuklar katılabilecek. 8 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek ilk “Haydi Işığa Etkinliği” ise Nişantaşı Işık ana okul alanında yapılacak.   Saat 10.13-11.30 arasında çocuklar satranç, anne-çocuk yogası veya drama-orff etkinliklerinden diledikleri birine katılabilecekler. 9 Mart Pazar günü ise saat 11.00’de ‘Oyuncaklar’ isimli çocuk tiyatrosu, okulun Muvaffak Benderli Salonu’nda sahne alacak.

Mart, Nisan, Mayıs ayları boyunca devam edecek ve tüm anne ve babalara açık olacak etkinlikler,  çocuklara bilgi ve becerilerini geliştirmek, eğlenceli bir etkinlik atmosferi içinde hayal dünyalarını genişletebilmek üzerine kurulu gösteri ve atölyelerden oluşuyor. Ayrıca ailelere neşeli bir hafta sonu vaad ediyor.

Etkinliklerle ilgili ayrıntılı bilgi için: www.fmv.edu.tr adresini tıklayabilirsinz.



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)