adscode
adscode

Geleceğin Mesleği Facebook Reklamcılığı İçin Facebook Marketing Workshop

Sosyal medyanın yaygın şekilde kullanılması ile günümüzde pek çok firma, Facebook kullanıcılarından oluşan hedef kitlesine bu yolla ulaşmayı planlamaktadır.

Geleceğin Mesleği Facebook Reklamcılığı İçin Facebook Marketing Workshop
Türkiye'den Haberler
Sosyal medyanın yaygın şekilde kullanılması ile günümüzde pek çok firma, Facebook kullanıcılarından oluşan hedef kitlesine bu yolla ulaşmayı planlamaktadır. Gerçekten, Facebook yolu ile sağlanan reklamlar, uygun ve doğru şekilde yapıldığında, büyük kitlelere ulaşmakta ve gerçek bir kazanç kapısı haline gelmektedir. Söz konusu durum elbette, bir iş kolu olarak da facebook reklamcılığını ortaya çıkarmıştır ve facebook reklamcılığı eğitimi alarak yeni bir iş sahibi olmak mümkündür. Bu sebeple Analytics Akademi, Nisan ayı içerisinde bu alanda eğitim ihtiyacını karşılamak üzere bir workshop düzenlemektedir.

Eğitimin Hedef Kitlesi

Facebook reklamcılığı eğitimi bu konuya ilgi duyan ve bireysel olarak kendisine ait Facebook ya da bir diğer sosyal medya alanı olan instagram üzerinden mevcut ya da açacağı mağazasındaki ürünleri pazarlamak ve satmak isteyen kişiler için uygundur. Bunun yanında, bir şirket içerisinde görev alan ve şirketin büyüme hedefleri içerisinde Facebook reklamcılığı olan kişiler, bu konuda bilgi sahibi olmak ve süreçleri birincil elden takip etmek isteyen yöneticiler ve dahası yatırım analizi ile ilgilenen kimseler, Facebook reklamcılığı eğitimi için hedef kitleyi oluşturmaktadır.

Eğitimin Özellikleri ve Getirileri

Düzenlenen workshop, katılımı en ideal hale getirebilmek için, Nisan ayının 14 ve 15'i yani cumartesi ve pazar günlerinde yapılacak şekilde planlanmıştır. İki gün sürecek olan Workshop, Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Reklamcılığı, Facebook Reklamcılığının Temel unsurları, prensipleri, fark yaratan durumlar temel kavramlar gibi ana unsurları içermekle birlikte, nasıl hesap açılır, yönetilir, reklam alınır gibi pek çok noktaya da yönelmektedir.

Workshop sonunda kişiler Facebook reklamcılığı eğitimi aracılığı ile bu sisteme ait temel kavramları, temel kuralları ve önemli taktikleri öğrenmiş olacaklardır. Dahası, ister bireysel ister bir şirket çatısı altında yapılmış olsun, Facebook reklamcılığı eğitimi, katılımcılarına Facebook'a yönelik raporları analiz etme ve yorumlama bilgisi sağlamaktadır.

Eğitime Katılmak İçin Gereken Şartlar

Analytics Akademi tarafından düzenlenen bu workshop için 20 kişilik bir kontenjan söz konusudur. Dolayısı ile katılım sağlamak için en önemli ilk adım hızlı başvuru yapmaktır. Bir diğer önemli nokta, eğitimin orta ve ileri düzeyde oluşudur. Dolayısı ile, bu konuda bir temelin olması ya da bir şekilde Facebook yolu ile pazarlama yolunda girişimleri olan kimselerin rahatlıkla takip edebileceği bir eğitim olacaktır. Workshop katılım için, kredi kartına 6 taksit ya da havale ile ödeme olanakları bulunmaktadır. Katılım sağlamak isteyen kişiler, https://analyticsakademi.com adresinde bulunan Workshop’a Kaydol seçeneği üzerinden başvurularını yapabilirler. Ayrıntılı bilgi için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)