adscode
adscode

Hangi Okulda Okumalıyım?

Eğitim sektöründe anaokulundan üniversiteye kadar okul arama sürecinde veli ve öğrencilere yardımcı olan, özel okul kayıtlarında indirim sunan ve okuyucularına eğitim içerikleri üreten hangiokuldaokumaliyim.com,…

Hangi Okulda Okumalıyım?
Eğitim
Son dönemde özel öğretim kurumlarının sayısındaki artış öğrenci ve velileri anaokulundan liseye kadar okul tercihinde kafa karışıklığına sürüklüyor.  Öğrenci ve velilerin özel okulları daha yakından tanımasına fırsat veren, okullar arasında kıyaslama imkanı sunabilen bir platform olan HangiOkuldaOkumaliyim.com 2017 Ocak ayıyla birlikte aktif yayın hayatına başladı.
Hangiokuldaokumaliyim.com Şubat 2018 itibariyle toplam kampüs sayısı 75’e varan eğitim kurumu ile çalışmaktadır. Sitede kayıt dönemi dışında Aylık ortalama 120 bin veli/öğrenci, 400 binin üzerinde okul sayfası gezerek okul araştırması yapıyor. Kayıt döneminde ise bu rakamlar 3’e katlanıyor.
Türkiye girişimcilik ekosistemi içerisinde önemli bir yere sahip İTÜ Çekirdek bünyesine 2017 Mart ayında kabul edilen Hangiokuldaokumaliyim.com 8 haftalık eğitim sürecinin ardından İTÜ Çekirdek’in de desteğini alarak sahaya açıldı ve pek çok özel eğitim kurumu ile anlaşma imzaladı. Kullanıcılarına yeni deneyimler sunmak için her geçen gün teknolojisini geliştiren Hangiokuldaokumaliyim.com karlılıkla büyümeye hazır olarak hem kullanıcısına hem de eğitim kurumlarına daha fazla fayda sağlayan bir şirket haline gelmeyi ve pazarını domine etmeyi hedefliyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)