adscode
adscode

HayalEt 2014 yılı başvuruları başladı!

Gerçekleştirmek, Değiştirmek, Başarmak için HayalEt

HayalEt 2014 yılı başvuruları başladı!
Etkinlikler
Boğaziçi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi bünyesinde yürütülen HayalEt yenilikçilik, iş geliştirme ve girişimcilik platformuna başvurular başladı. Teknoloji transferi, inovasyon, girişimcilik, iş geliştirme, yeni fikirleri yatırımcı ile buluşturma ve ticarileştirme projesi olan HayalEt projesine 16 Mayıs’a kadar başvuru yapılabilir.

Girişimci gençleri cesaretlendirip onların fikirlerini başarılı iş projelerine dönüştürmek için yola çıkan HayalEt projesi, küresel rekabet amacıyla bilgi ve teknoloji kullanarak, ekonomik değer yaratan ürün ve hizmetler yaratmak isteyenlerin ilk başvuru merkezi olmayı hedefliyor. Kurulduğu günden itibaren 725 başvuru almış, 150 girişimciye 132 saatlik girişimcilik ve iş geliştirme eğitimleri ve 14 seminer vermiş olan proje fikirler ile sermayenin güvenle buluştuğu verimli ve sürekli gelişen bir platform olma amacını taşıyor.

Liderlik, stratejik yönetim, inovasyon, üretim pazarlama gibi konularda tecrübeli akademisyenler tarafından verilecek eğitimlere katılan ve başarılı olarak sertifika almaya hak kazanan tüm HayalEt girişimcileri, KOSGEB'in 'Yeni Girişimci Desteği' havuzunda yer alabilecek ve bu havuzdaki girişimcilerin kullanma hakkı kazandıkları destek unsurlarından faydalanabilecekler.
Üniversitelerin en az lisans öğrencisi veya mezun olan İstanbul’da iş kurmak isteyen ve yenilikçi fikir sahibi girişimci veya start-up firma sahibi olmak isteyenlerin başvuracağı projede temel girişimcilik eğitimleri TEB Girişim Evi tarafından, iş geliştirme eğitimleri ise profesyonel hayatta önemli başarılara imza atmış, iş dünyasının önde gelen yöneticileri tarafından verilecek. Başarılı bulunan girişimciler Boğaziçi Üniversitesi HayalEt Kuluçka Merkezi bünyesinde 1 yıl ofis alanı, fikri mülkiyet, iş geliştirme, pazarlama, finans ve hukuk alanlarında danışmanlık ve Mentor Ağı’ndan koçluk desteklerinden ücretsiz faydalanma hakkına sahip olacaklar. Ayrıca kuluçka merkezine kabul edilen girişimciler  Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği Melek Yatırımcı Platformu – BÜMED Business Angels  (BUBA) desteklerine erişim imkanı kazanacaklardır.
Projeye http://www.buhayalet.com/ web sitesi üzerinden başvuru yapabilir.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)