adscode
adscode

Hosting konusunda uzman adres

Türkiye’nin en ekonomik ve kaliteli hosting paketleri geçmiş yıllarda olduğu gibi 2016 yılında da yine Beyaz Hosting’de sizi bekliyor.

Hosting konusunda uzman adres
Türkiye'den Haberler

Türkiye’nin en ekonomik ve kaliteli hosting paketleri geçmiş yıllarda olduğu gibi 2016 yılında da yine Beyaz Hosting’de sizi bekliyor. Web hosting, bayi hosting, reseller, sunucu kiralama ve daha bir çok hizmetiyle profesyonel bir şekilde hizmet veren Beyaz Hosting, sizlere en iyi performansı en ucuz fiyatlara sunmak için yılın her günü kampanyalar düzenliyor. Paylaşımlı hosting sunucularında %99.8 uptime garantisini, yani sitenizin sürekli açık kalmasının garantisini veriyorlar. Özellikle disk ve network performansı takdire şayan. Sunucularında SATA ve SSD Hybrid disk sürücülerini kullanıyorlar. Bu da yoğun işlem yürüten uygulamalarınızın hem sunucuyu yormamasını sağlıyor, hem de sitenizin hızlı bir şekilde cevap vermesini sağlıyor.

Hosting hizmeti aldığınızda bir çok ücretsiz script aracı size hediye ediliyor. Örneğin WordPress kurma hakkında bir bilginiz yoksa ve bunu nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız bu sizin işinize en çok yarayan özellik olacak. Çünkü tek tıklama ile kurulum programı sayesinde, hiç bir bilgiye ihtiyaç duymadan yüzlerce web uygulamasını hosting hesabınıza kurabileceksiniz. Bu yeni başlayanlar ve zamandan tasarruf etmek isteyenler için oldukça iyi bir seçenek.

Limitsiz web hosting paketi kullanarak siz de web sayfalarınızın yer problemini unutabilirsiniz. Bunun için istedikleri tek şart sitenizin yasal zeminler üzerinde oturuyor olması. Eğer sitenizin yasal konularda bir problemi yoksa ve disk alanına çok ihtiyacı varsa mutlaka yararlanmanız gerekiyor bu hizmetten. Sitenizin ihtiyacı az veya çok hiç farketmiyor. Önemli olan sizin disk ihtiyacınızı ortadan kaldırıyor ve siz ihtiyacınız olan disk alanı neyse onu kullanıyorsunuz.

Reseller paketlerinde tüm bunlara ek olarak birden fazla siteyi barındırabilirsiniz. Bu da birden fazla sitesi olan kişiler için elbette büyük bir avantaj. Örneğin 100 tane siteniz var ve bunların her biri için en ucuz paket olan 29 TL değerindeki paketi aldınız. Ancak 100 paket alırsanız size maliyeti 2900 TL olacak. Peki reseller paketin avantajı ne? İşte burada ortaya çıkıyor. Sadece 400 TL ödeyeceksiniz.

BeyazHosting.com'dan alacağınız hizmetten mutlaka memnun kalacağınızdan eminiz. 7/24 teknik destek ve kredi kartına taksit seçenekleriyle beraber profesyonel barındırma hizmetlerine bambaşka bir bakış açısı getiriliyor.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)