adscode
adscode

İBB Ders Atölyeleri'ne başvurular başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), öğrencilerin Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanmaları için açtığı ders atölyelerinde yeni dönem başvuruları başladı.

İBB Ders Atölyeleri'ne başvurular başladı
Sınavlar
Güncelleme : 12-Jul-23 13:10

İBB'den yapılan açıklamaya göre, atölyeler, temel branşlardaki derslerde kazanım elde etmek isteyen öğrenciler ve aileleri için bu yıl 12 farklı noktada hizmet sunacak.

Ayrıca binlerce öğrenci de atölyelerin online platformu aracılığıyla sınavlara uzaktan hazırlanma imkanı elde edebilecek.

Atölyelerin sınıf içi derslerine bu yıl YKS ve LGS'ye hazırlanan öğrenciler katılabilecek. Online platformda öğrencilerin derslerine katkı sağlayacak atölyelerin başvuruları "dersatolyeleri.ibb.istanbul" adresi üzerinden alınacak.

Atölyelere, Türk vatandaşı, İstanbul il sınırları içinde ikamet eden, deprem bölgesinden göç ederek İstanbul'a gelen 8. ve 12. sınıf ile mezun öğrenciler katılabilecek. Başvurular okul başarı ortalaması (e-okul kayıtları) ve ailenin toplam net aylık geliri kriterlerine göre değerlendirilecek.

Branşlarında uzman 81 öğretmen tarafından, 10 PDR uzmanının desteğiyle eğitimlerin yapılacağı atölyelerde yeni dönem dersleri 14 Ağustos'ta başlayacak.

Atölyelerde eğitim süreci boyunca yapılacak çalışmalarla öğrencilere hem okul derslerine hem de sınavlara yönelik destek verilecek.

Her ders için soru çözümleri ve konu anlatımları, birebir ve grup çalışmaları, geçmiş dönem sınavlarına ilişkin soru analizleri yapılacak.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)