adscode
adscode

İstanbul Üniversitesi'nde Tercih ve Tanıtım Günleri Başlıyor!

İstanbul Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri 2016, 20-22 Temmuz 2016 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Merkez Yerleşkesi'nde, 25 Temmuz-2 Ağustos 2016 tarihleri arasında ilgili fakültelerin…

İstanbul Üniversitesi'nde Tercih ve Tanıtım Günleri Başlıyor!
Üniversite
Sabah saat 10.00'da öğrenci ve velilere kapılarını açacak olan İstanbul Üniversitesi, öğrenci ve velilerini tarih ve doğanın birleştiği, birçok kuş türünün yaşadığı ve pek çok ağaç türünün bulunduğu doğal botanik bahçesinden farksız olan İÜ Beyazıt Merkez Yerleşkesi'nde ağırlayacak.

İÜ Rektörlüğü Merkez Yerleşkesi'nde görevli ilgili fakülte ve yüksekokul öğretim üyelerinden İstanbul Üniversitesi hakkında detaylı bilgi alabilecek olan öğrenciler, İstanbul Üniversitesi'nin tarihi, yerleşkeleri, burs, beslenme, barınma, spor, sağlık ve sosyal olanakları, öğrenci ve öğretim üyesi değişim programları gibi pek çok konuda bilgilendirilecekler.

Öğretim üyeleri ile yüz yüze görüşme imkânı bulan, her türlü sorularına cevap alacak öğrencilere, İstanbul Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri 2016 görevlileri tarafından çeşitli hediyeler takdim edilecek.

İstanbul Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri 2016 etkinliklerinde 100'ü aşkın akademik ve idari personel görev yapacak.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)