adscode
adscode

Just English Dil Okulları İle Dijital Alandaki Faaliyetleri Üzerine Konuştuk.

Just English Dil Okulları Reklam & Dijital Pazarlama Müdürü Kerem Atar İle 'Dijital Pazarlama' Üzerine Keyifli Bir Röportaj Gerçekleştirdik. İşte O Röportajın Detayları...

Just English Dil Okulları İle Dijital Alandaki Faaliyetleri Üzerine Konuştuk.
Bilim Teknoloji
Just English'li olmak; şu anda bu markanın temsilcisi olarak konuşmak gerçekten çok gurur verici. Genç, dinamik ama emin adımlarla yürüyen bir markanın çalışanlarıyız aslında.
 
Öncü ve yenilikçi bir marka olduğumuzdan bahsedebilirim. Yenilikci markayız çünkü hem online hemde ofline taraftaki tüm yenilikleri güncel olarak takip ediyoruz. Ekip arkadaşlarımız sürekli gün içerisinde trendde yer alan gelişmeleri bizlerle paylaşıp, bilgi vermektedirler.
 
Ayrıca yeni çıkan sosyal mecraların hepsinde bulunmaya özen gösteriyoruz. Kendi alanlarında gerçekten çok başarılı ve yaptığı işten keyif alan bir ekibe sahibiz. Bu yüzden de bu mutfakta pişen her kampanyamız aslında bizler için çok değerli.

Just English'in Faaliyetleri ve Dijital Alandaki Çalışmaları Neler Diye Sorarsanız;
biz Just English olarak dijitale çok önem veren, dijital varlığımıza ciddi yatırımlar yapan bir markayız. Diğer pazarlama mix'imizin içinde bu alana da gerekli hakettiği değeri vermemek zaten mümkün değil. Ve bizde bu alanda etkileşimli, ses getirici işler yapma gayretindeyiz.


JustEnglishtr.com bizim için çok önemli bir dünya. Bu yıl ki verilere baktığımızda geçen yıllara oranla %20'lik bir tekil ziyaretçi artışı olduğunu görüyoruz. Bu bizim için gerçekten çok değerliydi. 
Bu yüzden de JustEnglishtr.com'a yönelik bilinirlik ve etkileşime yönelik çalışmalarımız sürekli olarak devam ediyor. Kullanıcı deneyimi ve öğrencilerimizden aldığımız feedback'ler ile de güncel tuttuğumuz bir yapı JustEnglishtr.com...

Bu arada her kampanyamızın bir anlamda dijital bacağı oluyor. Bildiğiniz gibi Just English çok sık kampanya yapan, promosyonları olan bir marka. E-mail marketing, display, mobil reklamcılık, facebook-twitter hedefli reklamları çok sık kullandığımız dijital iletişim kanalları. Bunun yanında bahsetmeme gerek yok zaten re-marketing ve seo çalışmalarımızı çok aktif olarak yönetiyoruz.

Sosyal medya kanalı bizim fazlasıyla yatırım yaptığımız bir alan. Oradaki ziyaretçilerimiz ile anlık olarak diyalog kurmayı ve hizmet vermeyi çok önemsiyoruz.Etkin bir iletişim için sosyal medya alanını dikkat çekici commentler, iyi ve güncel postlar ile destekliyoruz. 
 
Outdoor kanalımızda ise billboard ve özellikle İstanbul içi ulaşımda kullandığımız geçiş turnikeleri, toplu taşıma araçları gibi yerlerde kampanya görsellerimiz ile giydirme çalışmalarımız aktif olarak devam etmektedir. 
 
Son olarak eğitim hizmetimizin dışında; elektronik alanda WalkingGinger ve WikyWatch, sağlık alanında ise Amerikan Estetik markalarımız içinde bu gerçekleştirdiğimiz dijital ve outdoor çalışmalarımız aynı şekilde devam etmektedir. Bu 3 marka içinde hedeflerimiz oldukça yüksek. 2016 sezonunun 2. çeyreği ile güzel bir başlangıç yapmayı planlıyoruz. Yaz dönemine gireceğimiz aylarda youtube / viral video çalışmalarımız ile bu markalarımızı bilinirlik açısından güçlendirmeyi hedefliyoruz.

Kerem ATAR
Reklam & Dijital Pazarlama Müdürü

---


Just English 'Sevgililer Günü' Temalı (Sosyal Medya) Reklam Çalışması
 

 
Just English 'Resimli İngilizce Kelime Kartları' Temalı Twitter Çalışması

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)