adscode
adscode

Kardan İmam, Kardan Cenaze, Kardan Gelin....

Çocukların kar oyunlarından kardan adam, "kardan imam" ve "kardan mevta" oldu. Bursa'da bir grup çocuk cami bahçesinde "kardan imam" ve "kardan mevta" yapıp, arkasına dizildi ve temsili cenaze namazı…

Kardan İmam, Kardan Cenaze, Kardan Gelin....
Türkiye'den Haberler

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, camii bahçesinde kardan adam yapıp musalla taşına yatıran çocuklar, imam cübbesi giydirdikleri kardan adam ile birlikte temsili cenaze namazı kıldı.

Karacabey merkez Garipçe Mahallesinde çocukların kar keyfi ilginç görüntülere sahne oldu. Yaptıkları kardan adamı Ulu Camii’nin bahçesindeki musalla taşına yatıran çocuklar yine kardan yaptıkları başında sarık ve sırtında cübbe koydukları kardan imamın arkasında cenaze namazı kıldı.

Çocukların kardan adama temsili cenaze töreni mahalle sakinleri tarafından ilgiyle izlendi.
CNNTürk





Kardan gelinle dünyaevine girdi!

Bursa'da yaptığı kardan geline duvak ile 2 metrelik altın zincir takan vatandaşın görüntüleri, sosyal medyada tıklanma rekoru kırıyor.

Kardan yaptığı gelin için damatlık giyen bir çocuk babası Ertan K., yüz görümlüğü için 2 metrelik altın zincir taktı. Çevredekilerin alkışları altında düğün mizansenini tamamlayan Ertan K., gelini öpmeyi de ihmal etmedi. Yarım metreyi bulan karda işe gidemeyen Ertan K., yaklaşık 2 metre boyunda kardan gelin yaparak duvak taktı.

10 yıllık damatlığını yeniden giyen Ertan K., kardan gelinin duvağını açarak yüz görümlüğü olarak 2 metre boyunda altın zincir taktı.

Damadın kardan gelini öpmeye çalışırken zor anlar yaşadığı görüldü.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)