adscode
adscode

Okul Öncesi Öğretmeninin Seyir Defteri Okuloncesietkinligim !

Son zamanlarda karşılaştığım değişik ve orijinal okul öncesi etkinlikleri sitesi ile sizleri tanıştırmak istiyorum.

Okul Öncesi Öğretmeninin Seyir Defteri Okuloncesietkinligim !
Türkiye'den Haberler
Son zamanlarda karşılaştığım değişik ve orijinal okul öncesi etkinlikleri sitesi ile sizleri tanıştırmak istiyorum. '' Bir Öğretmenin Günlük Seyir Defteridir... '' sloganıyla okul öncesi deney ve etkinlikleri paylaşan öğretmenime de buradan tebriklerimi sunuyorum. Okulunda öğrencileri ile yaptığı okul öncesi etkinlikleri günlük olarak sitesinden paylaşan öğretmenimiz yaptığı ilginç deneylerle,  okul öncesi deney örnekleri konusunda da bir rehber olma niteliğinde.  Paylaştığı deneylerle hem öğrencilerine etkili bir öğretim vermekte, hem de bu alanın daha da aydınlık olması için bir mum daha yakmaktadır. Çocukların ilköğretime hazırlık aşamalarında ihtiyaç duydukları okul öncesi eğitim, doğru metotlar ile uygulandığı takdirde gerçekten de çocukların hem zihinsel hem de ruhsal gelişimine önemli ölçüde katkı sağlayabilmektedir. Okul öncesi etkinlikleri sayesinde çocuklar başkaları ile bir şeyleri paylaşma duygusunu, bir arada çalışarak dayanışma hissini ve sosyalleşme yeteneğini kazanma imkanlarına sahip olabilmektedir. Bu tür eğitimlerin temelinde çocukların öğrenmeye ve gelişmeye olan ilgilerini uyandırmanın yanı sıra mevcut yeteneklerini ortaya çıkartma amacı da bulunmaktadır.

Okul Öncesi Etkinlikleri ile Sağlıklı Çocuklar

Okul öncesi etkinlikleri internetin gelişmesi sayesinde bugün dijital dünya üzerinden de öğrenilebilmekte ve çocuklar üzerinde uygulanabilmektedir. Bu amaçla hizmet veren Türkiye’nin en kaliteli okul öncesi eğitim adreslerinden birisi olan okuloncesietkinligim.com ile her aile çocuklarının olabilecek en ideal şekilde gelişimini sağlayabilmektedir. Okul öncesi sanat etkinlikleri alanında uzman kişiler tarafından özel olarak hazırlanan farklı pek çok eğitim seçeneğinin bulunabileceği sitede ayrıca çocukların hem ilgisini çekecek hem de yeni şeyler öğrenmelerine fırsat verebilecek deneyler de yer almaktadır. Sitenin kitap önerileri kısmında ise çocuklar için en ideal okul öncesi çocuk hikâye kitaplarının güncel listesi bulunmaktadır. Bu sayede ebeveynler okul öncesi eğitim konusunda ihtiyaç duyabilecekleri her türlü kitaba sadece tek bir sayfa üzerinden ulaşabilme imkanlarına sahip olmaktadır.

Çocuklar İçin Eğitici Video ve Çalışma Sayfaları

Okul öncesi etkinlikleri konusunda dünyaca ünlü Montessori etkinlikleri gibi birçok etkinliği bünyesinde barındıran sitede labirent yapımı, kilim dokuma ya da renkler ve şekiller üzerinden çocukların hem eğitilebilmeleri hem de keyifle zaman geçirmeleri sağlanabilmektedir. Çalışma sayfalarında yer alan rakam çizgi çalışmaları ise çocukların matematik ile zekâ gelişimlerini desteklemekte ve böylece okula başladıkları zaman ihtiyaç duyabilecekleri hesaplama kabiliyetini onlara kazandırabilmektedir. Tüm bunların yanı sıra sanat eğitimleri, fen etkinlikleri, özel günlere yönelik etkinlikler ve çocukların dikkatini geliştiren diğer pek çok etkinlik ile okuloncesietkinligim.com adresi tercih edilebilecek en mükemmel okul öncesi eğitim sitelerinden birisidir.



 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)