adscode
adscode

ÖSYM YGS Sonuçlarını Açıkladı!

ÖSYM YGS sonuçlarını internet sitesi üzerinden açıkladı

ÖSYM YGS Sonuçlarını Açıkladı!
Sınavlar


SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN!


2015 YGS sonuçları sorgulamasını adaylar ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi'nden TC Kimlik Numarası ve ÖSYM Aday Şifreleri'yle öğrenebilecekler.

YGS 2015 sonuçlarına erişim için gerekli olan ÖSYM aday şifresini unutanlar yeni şifreleri 3 yolla edinebilirler. 

Şifrelerini unutan YGS adayları ÖSYM'nin ais.osym.gov.tr internet adresinden yeni şifre alabilirler. YGS aday şifresini unutanlar ayrıca ÖSYM Sınav Merkezleri'nden veya ÖSYM Koordinatörlükleri'nden yeni şifre edinebilirler.  

YGS sonuçları sayfasına ulaşabilmek için ÖSYM’den aldığınız aday şifrenize ihtiyacınız var. Ancak bu şifreyi unuttuysanız ya da kaybettiyseniz paniklemeyin.

Bunun için ÖSYM’nin sitesine girerek ais.osym.gov.tr’den adresinden şifrenizi ücretsiz olarak yeniden alabilirsiniz. Siteye girdikten sonra “Şifremi Unuttum” alanına girerek yöneltilen soruları doğru yanıtlamanız gerekiyor.

ygs sonuçları ösym sonuc.osym.gov.tr'de.jpg

Eğer internet ortamından şifre almayı başaramazsanız ÖSYM sınav koordinatörlüklerine veya YGS’de başvuru merkezi olarak görev yapan yetkilendirimliş başvuru merkezlerine geçirli nüfus cüzdanı veya pasaportunuzla şahsen başvurabilirsiniz. Bu merkezleri ÖSYM’nin internet sitesinden edinebilirsiniz. Unutmayın sizden başkası sizin adınıza şifre alamaz. internethaber

YGS İLE İLGİLİ TÜM GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN!

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)