adscode
adscode

Samsung Yepyeni Fotoğraf Makinası NX30 İle Bomba Gibi Geliyor!

Teknoloji devi Samsung yeni fotoğraf makinasıyla bomba gibi geliyor. Dünyada satış rekorları kıran teknoloji devi Samsung yepyeni fotoğraf makinası Samsung NX30 büyük bir ilgi gördü. Boyut olarak küçülen…

Samsung Yepyeni Fotoğraf Makinası NX30 İle Bomba Gibi Geliyor!
Bilim Teknoloji
Samsung tarafından piyasaya sürülenSamsung NX30 fotoğraf makinesi büyük ilgi görüyor. Fotoğraf çekmemeraklıları bu makineyi incelemede fayda var. Fotoğraf makineleri küçülse de yetenekleri artıyor. NFC ile Android telefonlarla iletişim kurup kullanım esnekliğini yeni bir seviyeye taşıyan Samsung NX30'a Forum 2014'te yakından baktık. Üst seviye dijital SLR'ların yerini almaya başlayan aynasız ve değiştirilebilir lensli fotoğraf makinelerinin zirvesinde her üreticinin bir amiral gemisi var. Samsung'un Forum 2014 etkinliğine yakından baktığımız NX30, hem ebat hem de çözünürlük olarak büyük 20,3 megapiksellik CMOS algılayıcısı ve DSLR fotoğraf makinelerini aratmayan kullanım imkânlarıyla tam bir fotoğraf ve video çözümü olarak karşımıza çıkıyor.

Samsung’tan gözleri kamaştıran bir üretim!(NX30)Teknoloji devlerinden biri olan Samsung telefonda çığıraçıcı özellikleri fotoğraf makinelerine taşıyor. NX30, hem ebat hem de çözünürlük olarak büyük 20,3 megapiksellik CMOS algılayıcısı ve DSLR fotoğraf makinelerini aratmayan kullanım imkânlarıyla tam bir fotoğraf ve video çözümü olarak karşımıza çıkıyor.

Teknoloji devlerinden biri olan Samsung telefonda çığıraçıcı özellikleri fotoğraf makinelerine taşıyor. NX30, hem ebat hem de çözünürlük olarak büyük 20,3 megapiksellik CMOS algılayıcısı ve DSLR fotoğraf makinelerini aratmayan kullanım imkânlarıyla tam bir fotoğraf ve video çözümü olarak karşımıza çıkıyor.

Üst seviye dijital SLR’ların yerini almaya başlayan aynasız ve değiştirilebilir lensli fotoğraf makinelerinin zirvesinde her üreticinin bir amiral gemisi var. Samsung’un Forum 2014 etkinliğine yakından baktığımız NX30, hem ebat hem de çözünürlük olarak büyük 20,3 megapiksellik CMOS algılayıcısı ve DSLR fotoğraf makinelerini aratmayan kullanım imkânlarıyla tam bir fotoğraf ve video çözümü olarak karşımıza çıkıyor.

İşte O Sürpriz Özellikler

Sensör: 20,3 megapiksel APS-C boyutunda CMOS
Lens Bağlantısı: Samsung NX
Ekran: 720x480 piksel döndürülebilir dokunmatik Super AMOLED
Pozlama Hızı: 1/8000 sn
Video: 1920x1080 piksel H264
Kablosuz İletişim: NFC ve Wi-Fi Direct ile telefondan kontrol, Wi-Fi
Hafıza Kartı: SD (SD, SDHC, SDXC, UHS-1 destekler)
Çekim Hızı: 9 kare/saniye hızına kadar sürekli RAW çekim

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)