adscode
adscode

Teknolojiyi Bilinçli Kullanmayan, Giyebilir mi?

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Özcan Sakar yetkililere soruyor: "Bu ülkede sesimiz neden duyulmuyor, Nihat Doğan kadar değerimiz yok mu Sayın Basın Mensupları, 16 yıl okuduk biz şimdi bilişim çağında…

Teknolojiyi Bilinçli Kullanmayan, Giyebilir mi?
Eğitim

Teknoloji üretiminde çığır açan Avrupa şimdi de giyilebilir teknolojileri üretmeye geçiyor, Türkiye ise ben yokum mesajı veriyor.

Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri her kademede bilişim dersinin olması yönünde toplumda bir farkındalık oluşması için halka ulaşma yolunda her gün farklı bir yöntemi deniyorlar. Başarılı da oluyorlar bize göre. Şimdi bir animasyon çıkarmışlar diyorlar ki donanım, yazılım ve dijital okuryazarlık çok önemli her kademede bunların eğitimi verilmeli...
 
Avrupa giyilebilir teknoloji üretimine geçti biz daha normal teknoloji üretemiyoruz. Teşvik ile sorunu çözeceğimizi sanıyoruz ama birilerinin cebini doldurmaktan başka birşey yapmıyoruz, hep çözüm yolu olan eğitimi atlıyoruz. Artık bir şeylerin değişmesi gerekiyor teknolojiyi daha bilinçli kullanamayan, üretemeyen giyilebilir teknolojiyi üretmez de amacına göre kullanamaz da.
 
Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Özcan Sakar yetkililere soruyor: "Bu ülkede sesimiz neden duyulmuyor, Nihat Doğan kadar değerimiz yok mu Sayın Basın Mensupları, 16 yıl okuduk biz şimdi bilişim çağında bilişim öğretmeninin hakkı yeniyor. " 
 

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)