adscode
adscode

Türkiye’nin İlk Online Fuar’ları Başlıyor !

Endless Group bünyesinde kurulan Endless Fairs ile Türkiye’nin ilk online fuarları organize ediliyor.

Türkiye’nin İlk Online Fuar’ları Başlıyor !
Türkiye'den Haberler

Endless Group bünyesinde kurulan Endless Fairs ile Türkiye’nin ilk online fuarları organize ediliyor. rkiye’nin her yerinden online şekilde fuar alanına erişebilecek ve katılımcı kurumlar ile iletişime geçebileceksiniz. Endless Fairs markası olan VEF (Virtual Education Fairs) kapsamında 2016 yılında 2 fuar eğitim sektöründe organize edilecek.  

Bunlar; 
 
VEF Yurtdışı Eğitim Fuarı–  

Türkiye’nin ilk ve tek online yurt dışı eğitim fuarıdır. 26-27-28 Şubat 2016 tarihlerindewww.vef.com.tradresinde yapılacaktır. VEF Yurtdışı Eğitim Fuarı’na İngiltere, Amerika, Kanada, Malta ve Almanya başta olmak üzere Dünya’nın birçok yerinden onlarca dil okulu üniversite katılacak olup, fuar kapsamında 500.000 TL değerinde hediye ve burs dağıtılacaktır. 
 

 

 
VEF Üniversite Fuarı– Türkiye’nin ilk ve tek online üniversite tercih fuarıdır. 19-20-21 Temmuz 2016’dawww.universitefuari.comadresinde yapılacak olan fuara Türkiye’nin ve Dünya’nın önde gelen üniversiteleri katılacak, 2016 yılında üniversite tercihi yapacak öğrenciler ve velileri üniversitelerin stantlarını gezerek yetkililerden bilgi alabileceklerdir. Ayrıca öğrencilere 500.000 TL değerinde burs ve hediye verilecektir. 

 

 

 

 

VEF Fuarları kapsamında eğitim kurumları stantları başında gelen ziyaretçileri bilgilendirmekte, onlarla kameralı, yüz yüze canlı olarak görüşebilmekte, broşür, afiş, katalog gibi materyaller verebilmekte ve gerekli olan tüm iletişim sürecini kolaylıkla kurabilmektedir. Yanı sıra Endless Fairs’in organize ettiği online seminerler vasıtasıyla konuşmacılar, onlarca öğrenciye aynı anda ulaşabilmekte ve bilgi aktarabilmektedir. Ziyaretçilerin ihtiyacı olan tek şey internet bağlantısı olup, Dünya’nın her yerinden bir tık ile VEF Yurtdışı Eğitim Fuarı veya VEF Üniversite Tercih Fuarı’na erişilebilmektedir. 

Üstelik ziyaretçiler, isterler ise bilgisayar, tablet veya mobil olarak cep telefonları ile dahi fuara katılabilmektedir. 
 

 

Endless Fairs kurucusu Gökmen Özdemir, ‘Türkiye’ye kazandırdığımız bu yeni proje ile ülkemizin her yerinden tüm insanlarımız, seçeneklerini daha rahat görebilecek ve bu sayede ilgilendikleri konu hakkında daha doğru tercih yapabileceklerdir.’ dedi. 

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)