adscode
adscode

Twitter, Facebook'u Kopyaladı

​Twitter, yeni uygulaması Timeline ile mobil cihazlarda kullanıcılarına sunmaya başladı. Facebook ilk olarak timeline uygulamasını kullanıcılarına sunması akıllarda twitter'ın facebook'u kopyalıyor iddialarını…

Twitter, Facebook'u Kopyaladı
Sosyal Medya


Facebook'tan yeni uygulama: Fecoder. Fecoder; profilinizden birçok şeyi kaldırsanız dahi arkadaşınız olmayan kişilerin dahi erişmesine imkan veriyor.

Android uygulama olarak geliştirilen ve Play Store'da 'Fecoder' ismiyle yer alan uygulama, Facebook ID'sine girdiğiniz kişinin zaman tünelinde ve fotoğraflar sekmesinde çıkmayan fotoğraflarından bazılarını, kişinin beğendiği fotoğrafları, yorumladığı fotoğrafları, beğendiği ve ziyaret ettiği yerleri çözebiliyor.

TWİTTER YENİ MOBİL GÜNCELLEME

Ücretsiz olarak indirilebilen ve telefondan herhangi bir izin istemeyen uygulama, Android 2.3 versiyonu üzerindeki tüm cihazlarda çalışabiliyor. Uygulamanın 3 Ocak itibariyle yayınlanmasının ardından, Facebook kurucusu Mark Zuckerberg'in daha önce yayınlanmamış bazı fotoğrafları da internette yer aldı. Fotoğraflarda Zuckerberg'in bir partiye katılımı, arkadaşları ile partide çekilmiş fotoğrafları ve bir düğüne terlikle gittiği fotoğraflar yer alıyor.

Fecoder programının yayınlanmasının ardından internete düşen fotoğrafların birinde, Facebook'un eski yöneticilerinden Kevin Colleran ile Facebook kurucusu Mark Zuckerberg'in kardeşi Randi Zuckerberg'in, Yahoo'nun reklamı olan bir aracın önünde el hareketi yaparken ki pozu görülüyor.

FACEBOOK'U ÖZELLİĞİNİ KOPYALADI

Twitter tıpkı Facebook gibi Timeline özelliğini ekledi. Eski Tweet'leri bir arada toplayıp yayınlayan Timeline özelliği, birçok kişiyi inanılmaz kızdırdı.

Masum bir özellik ile başlayan Timeline özelliği, birçok kullanıcı tarafından büyük bir tepki ile karşılandı. Nedeni de, sahip olduğu algoritma sayesinde kullanıcıların isteği dışında eski yazılanları tekrar gündeme getirmesi ve bu sayede de tekrar bir tartışmaya yol açması. Twitter, ilk denemeleri Kasım ayında başladı. Timeline'da yer alan Tweet'ler kullanıcıların attığı Tweet'erin Retweet oranı ve Tweet'lerin Favori edilip edilmediğine göre belirleniyor. Twitter'i az kullanan kişiler için oldukça kullanışlı olan Timeline özelliği, sürekli Twitter'da olan kişiler için tam bir eziyet olduğu söyleniyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)