adscode
adscode

"Uzaktan Çok Yakın..." Sergisi Bilgi'de

Ekranın ya da monitörün ardındaki hayatlara, olaylara ve olgulara ait sosyal ve bireysel anlatıları ele alan “Uzaktan Çok Yakın...” adlı sergi, İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde…

"Uzaktan Çok Yakın..." Sergisi Bilgi'de
Etkinlikler

 

İstanbul Bilgi Üniversitesi16 Nisan - 14 Mayıs 2015 tarihleri arasında, günümüzün sanatçılarının sosyal ve bireysel anlatıları ele alan eserlerinden oluşan “Uzaktan Çok Yakın…” adlı sosyo-bireysel anlatılar sergisine ev sahipliği yapıyor.

Küratöryal sorumluluğunu, BİLGİ İletişim Fakültesi, Sanat ve Kültür Yönetimi Programı ART 311-312 kapsamında Derya Yücel ve öğrencilerinin üstlendiği sergide; Çağrı Saray, Elçin Acun, Kerem Ozan Bayraktar, Lara Ögel, Manolya Çelikler, Sevil Tunaboylu, Tunca Subaşı ve Özgül Arslan’ın çalışmaları yer alıyor.

Sergi; ekranlardan ve monitörlerden, kısaca bizden çok uzakta gibi izlenen ama bir o kadar da yanı başımızda, içimizde olan hayatları, olayları ve olguları konu edinen yapıtları izleyiciyle paylaşmayı amaçlıyor. Sergiyle; yaşamın uzağında olmayan, büyük anlatılardan çok mikro durumlara işaret eden ve toplumsal bağlarını kişisel bir kipte ortaya seren sanatçıların bir araya gelmesi hedefleniyor.

“Uzaktan Çok Yakın...” adlı sosyo-bireysel anlatılar sergisi, 14 Mayıs 2015 tarihine kadar santralistanbul Kampüsü ÇSM Galeri’de ücretsiz izlenebilir.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)