adscode
adscode

Vizyondakiler

Sinemalarda bu hafta gösterime giren yeni filmler;

Vizyondakiler
Haber TV

Yılın Savaşı Filminin Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı




Yılın Savaşı
Battle of the Year
Hip-hop’ın dev ismi Dante Graham (Laz Alonso) b-boy (break dansçı erkek) geçmişi sayesinde milyar dolarlık bir iş kurmuştur. Şimdi, amacı Fransa Montpellier’de gerçekleşecek olan, hip-hop’ın bir numaralı efsanevi yarışması Battle of the Year’ı kazanabilecek bir Amerikan rüya takımı yaratarak ABD’nin bu danstaki üstünlüğünü yeniden kabul ettirmektir.
 
Graham takımın koçluğuna eski dostu ve takım arkadaşı Jason Blake’i (Josh Holloway) getirir. Blake, yardımcı koçu Franklyn (Josh Peck) ve koreografı Stacy’nin (Caity Lotz) yardımıyla dik kafalı 13 bireyi tüm rakipleriyle mücadele edebilecek, disiplinli, uyumlu ve gösterişli bir takıma dönüştürmeye çabalar.
 
Fakat yarışmaya haftalar kala, dansçılardan Rooster (Chris Brown) ile Do Knock (Jon Cruz) arasındaki çekişme takımı ikiye böler. Bu arada Blake de eşini ve çocuğunu trajik bir kazada kaybettiğinden beri pençesine düştüğü umutsuzluk ve alkol sorunuyla başa çıkmaya çalışmaktadır. Eğer rüya takım üyeleri b-boy dünya şampiyonluğunu 15 yıl aradan sonra Amerikan topraklarına geri getirmek istiyorlarsa, başarılı olmak için kişisel şeytanlarını alt etmeleri gerekecektir.


***


Düğün Dernek Fragman

İşler Güçler dizisinin yönetmeni Selçuk Aydemir'in yazıp yönettiği, başrollerde ise Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Binnur Kaya nın oynadığı film. 2013'ün sonlarında gösterime girecek filmin çekimleri Erzincan ve Sivas'ta yapılmıştır.
 
Orta Anadolu'daki bir köy düğününde dünyanın çivisi çıkar ve planlanan evlilik sürprizler doğurmaya başlar...




Yozgat Blues Fragman






Yozgat, Yavuz ve Neşe'nin hikayesinin başladığı ya da bittiği yerdir... Aldıkları bir iş teklifi sonrasında Yozgat'a taşınan müzik öğretmeni ve şarkıcı Yavuz ve öğrencisi Neşe hayatlarının önemli bir dönüm noktasına adım atmak üzeredir. İcra ettikleri müzik türüyle bu yeni şehirde kimsenin ilgisini çekemeyen ikilinin çabalarına, buraya taşındıkları ilk günlerde tanıştıkları Sabri'nin yardımları da eklenir ancak sonuç yine olumsuzdur. Bu olumsuz sonuç beklenmedik gelişmeleri de beraberinde getirir...




Ölümsüz Aşk Türkçe Altyazılı Fragman



Ölümsüz Aşk
Ruth ve Bob, Teksas'ın suç dolu topraklarında tozu dumana katan bir çifttir. 1970'leringetirdiği bütün kanunsuzluklar, tehditler ve ihanetler onların hayatının bir parçasıdır ve dahası birbirlerine çok âşıktırlar. Bir gün polislerle bir çatışmaya girerler ve Ruth bir polisi vurur. Ama suçu onun yerine Bob üstlenir. 4 sene sonra hapishaneden kaçan Bob, sevgilisi ve kendisi hapishaneyken doğan kızını aramaya koyulur.

Kızım İçin




Kızım İçin

Kırklı yaşların ortasındaki Tuncer, yıllar önce karısından boşanıp kendi hayatına yönelmiştir. Babasının varlığından habersiz büyüyen Tuba ise 18 yaşını doldurmasına üç hafta kala, bir anda karşısında Tuncer’i bulur. Onunla birlikte hayallerini aşan bir yolculuğa çıkar. Tuba, ilginç yolculukta, babası olduğunu iddia eden deli dolu ve gizemli Tuncer’i tanırken, büyük sürprizlerle karşılaşacaktır. Bir yandan hayatında eksikliğini hissettiği sevgilerle, diğer yandan aşkla tanışacaktır.Babasıyla ilgili tek bir anısı bile olmayan Tuba için anılarda kalacak “an”lar inşa etmeye çalışır Tuncer. Çünkü hayat, yaşanamayanlara hayıflanmak değildir... Yaşananlardan hatıralarda kalandır!


Mc Dandik



Mc Dandik

Öksüz bir çocuk camide polisler tarafından bulunur ve adını Dandik koyarlar. Yıllar sonra Dandik’in beraber büyüdüğü kız karşısına çıkar. Kötü bir adam da kıza kafayı takmıştır ve ona senet imzalattırır. Dandik de senedi ödeyip kızı kurtarmak ister. O sırada ‘Yetenek Avcısı’ diye bir yarışma düzenlenir. Zamanında çok popüler olan fakat yediği kazıklardan piyasaya küsen bir ustanın peşine düşerler. Yarı deli yarı derviş Mc Sallama. Herkesin içinde ezilmiş, tokatlanmış zavallı bir dandik vardır. Temiz, terbiyeli bir çocuğun çabasını birçok insan örnek alacak. Filmin bir önemli özelliği de Türk sinemasında benzeri olmayan kalitede müzikleri ve dansları olması..


Saroyan Ülkesi Fragman |





Dünyaca tanınmış Ermeni asıllı Amerikalı yazar Willam Saroyan´ın (1908-1981) memleketi Bitlis´e yolculuğunun onda bıraktığı derin etkinin izlerinden giderek, bugün bize o yolculuğu yaşatıyor Lusin Dink. Saroyan, ailesinin zorunlu göç sebebiyle Kaliforniya´nın Fresno kasabasında doğdu. Memleketi Bitlis´i daha önce hiç görmemişti, ama neredeyse tüm kısa hikâyelerinde ve oyunlarında Bitlis bir şekilde yer aldı. 1964 baharında Amerika´dan kalkıp önce uçakla İstanbul´a, sonrasında Ankara-Trabzon üzerinden karayoluyla günler süren uzun bir yolculuk sonunda Bitlis´e vardı. Filmde Saroyan yer yer metinleri ve kendi sesiyle bize eşlik ederken, yer yer gölgesiyle bu yolculuğa katılıyor.






Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)