adscode
adscode

Whatsapp PDF paylaşımını ekledi

​Whatsapp güncelleme ile PDF paylaşımına olanak tanıyarak, bir çok gündelik ve ofis işinin hızlı olarak çözümlenmesini sağlayacak.

Whatsapp PDF paylaşımını ekledi
Bilim Teknoloji
1 $ gibi bir ücret ile internet üzerinden mesajlaşma, ses kayıtları ve video gönderimi işlemlerine olanak sağlayarak Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcıya hitap etmeyi de başarmıştı. Hatta son dönemde yapımcıları tarafından Whatsapp’ın ücretli bir uygulama olması nedeniyle halen herkes tarafından kullanılmadığı, böyle bir durumun en son istedikleri şey yönünde olduğunu belirtmeleriyle beraber, Whatsapp‘ı ücretsiz olarak kullanıcılara sunmuşlardı.

Yerinde ve başarılı bir karar ile neredeyse tüm akıllı telefonların içerisinde yer almayı başaran Whatsapp, yeni güncellemesiyle beraber oldukça işe yarar bir adıma da imzasını atmış olacak.

Whatsapp üzerinden PDF paylaşımına imkan tanıyacak olan Whatsapp, güncellemenin tüm kullanıcılara dağıtılmasının ardından yine kullanıcılarını hayli sevindirecek gibi duruyor. Android üzerinde dosya eki olarak eklenebilecek olan ve bir dosya yöneticisi yardımıyla yapılacak olan bu güncelleme, iOS tarafında Drive, Dropbox ve oneDrive isimli diğer depolama uygulamalarıyla gerçekleştirilecek. Whatsapp güncellemesinin tüm bölgeler adına tamamlanmasıyla beraber, Whatsapp’ın ofis içi işler içinde kullanılabileceği ve büyük ölçüde yardımcı olabileceği de düşünülüyor. Tüm bunlarla beraber kullanıcıların günlük yaşamdaki çoğu işini bu PDF paylaşımı ile çözebileceği de ekleniyor. Whatsapp güncellemenin ardından oldukça olumlu tepkiler beklerken, galiba bu güncellemenin sevinen tarafı yine Android kullanıcıları olacak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)