adscode
adscode

YGS Başvuruları 15 Ocak'ta Sona Eriyor

2014 ÖSYS Başvuru işlemleri 2 Ocak 2014 tarihinde başladı ve 15 Ocak'a kadar devam edecek.

YGS Başvuruları 15 Ocak'ta Sona Eriyor
ÖSYM
2014 ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME SİSTEMİ - BAŞVURU
Sınav veya sınavsız geçiş ücretini bankaya yatırmak, başvuru merkezinden yeniden şifre edinmek vb. işlemler, ÖSYS'ye başvuru için yeterli değildir. ÖSYS'ye başvuru işleminizi kılavuzda belirtildiği şekilde tamamlayarak 2014-ÖSYS aday başvuru kayıt bilgilerinizin dökümünü edininiz ve sınavın diğer aşamalarında gerekebileceğinden özenle saklayınız.

ÖSYS'ye başvuru işleminizi tamamladıktan sonra başvuru bilgilerinizi, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden başvuru süresi içinde mutlaka kontrol ediniz.

 - Daha önce ÖSYS başvurusu olmayan mezun adaylar sadece ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinden başvuru yapabilirler.
 - Önceki yıllarda ÖSYS'ye başvurusu olup 2014-ÖSYS'ye başvuru yapmak isteyen adaylardan eğitim bilgilerinde değişiklik olanlar (Aday Başvuru Formunun 14-20. Bilgi alanlarında), başvurularını sistemdeki mevcut bilgileri ile yapacaklar; değişiklik taleplerini, mezun durumunda olan adaylar diploma/mezuniyet belgesinin onaylı bir örneğini, son sınıf düzeyinde olan adaylar öğrenci belgesinin onaylı bir örneğini 2014-ÖSYS Eğitim Bilgileri Değişikliği Dilekçe Örneği ekinde 6 Haziran 2014 tarihine kadar ÖSYM'ye ulaştıracaklardır. Başlangıç Tarihi : 02.01.2014 0:01 Bitiş Tarihi : 15.01.2014 23:59 Sınav Ücreti: 40 TL (Sınavsız Geçiş 10 TL) Başvuru Yerleri: ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri, Okullar, Aday İşlemleri Sistemi (AİS) Ödeme Yerleri: Akbank, Denizbank, T. Halk Bankası, T. Vakıflar Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türk Ekonomi Bankası, T.C. Ziraat Bankasının tüm şubeleri, PTT İş Yerleri ve İnternet bankacılığı İlgili Dosyalar 2014 ÖSYS Kılavuzu

Sağlık Durumu/Engel Bilgi Formu Sağlık Durumu/Engel Bilgi Formunun Doldurulmasına İlişkin Açıklamalar


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)