adscode
adscode

Doğa Koleji öğrencileri, Güllüoğlu üretim atölyesine girdi

Doğa Koleji öğrencileri, “Doğa’da Hayat Var” faaliyetleri kapsamında, Baklavacı Güllüoğlu’nun Kağıthane’de bulunan üretim atölyesine girdi.

Doğa Koleji öğrencileri, Güllüoğlu üretim atölyesine girdi
Etkinlikler
Doğa Koleji öğrencileri, “Doğa’da Hayat Var” faaliyetleri kapsamında, Baklavacı Güllüoğlu’nun Kağıthane’de bulunan üretim atölyesine girdi. Baklavacı Güllüoğlu Genel Müdürü Fatih Güllüoğlu ile bir araya gelen öğrenciler, matematik dersinin gerçek hayattaki karşılığını, Güllüoğlu mutfağında pratik olarak deneyimleyerek öğrenme fırsatı buldular.

Doğa Koleji Matematik Bölümü tarafından düzenlenen “Doğa’da Hayat Var” etkinlikleri  kapsamında, öğrenciler iş dünyasının tecrübeli isimleriyle bir araya geliyor. Geçtiğimiz günlerde Baklavacı Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı M. Nejat Güllü ve Genel Müdürü Fatih Güllüoğlu ile bir araya gelen öğrenciler, Güllüoğlu üretim atölyesinde birbirinden lezzetli tarifler uyguladı. Diğer yandan milföy hamuru ile geometrik şekiller yapan öğrenciler, ölçü birimlerine dair de bilgiler edindi.

Hem hamur açtı hem psikolojik danışmanlık yaptı

Doğa Koleji Matematik Bölümü öğrencileriyle bir araya gelen Fatih Güllüoğlu, öğrencilere gıda sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin mutfağında matematiksel bilginin ne işe yaradığı noktasında bilgi verdi. Milföy hamuru üzerinde geometrik şekilleri ve ölçü birimlerini uygulayarak aktardı. Psikolojik danışman kimliği ile de öğrencilere, öğrenme faaliyetleri noktasında rehberlik yaptı.
Öğrenme ve öğretme aktivitesinin yaşam boyu sürdüğünü belirten Fatih Güllüoğlu, “Baklavacı Güllüoğlu üretim atölyesi, aynı zamanda bir Ar-Ge merkezi gibi çalışmakta. Günümüzün gıda sektörü, sürekli yenilik gerektiren ve beklentilerin yüksek olduğu bir sektör haline geldi. İhtiyaç değil istekler ön planda. Dolayısıyla farklı olmak yetmiyor. Müşteri odaklı anlayış ile hijyenden ödün vermeden farklı damakların beklentilerini yanıtlayabiliyor olmak gerekiyor” dedi.

Psikolojik danışman kimliğiyle sektörü ve beklentileri daha kolay analiz ediyor olmasının, kendisi için bir avantaj olduğunu belirten Fatih Güllüoğlu, “Bu meslekte, her zaman önceliğiniz insan olmalı. İyi bir dinleyici ve gözlemci olmalısınız. Danışanınıza sabır göstermeli ve sorunlarına çözüm bulmalısınız” şeklinde konuştu. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)