adscode
adscode

Dumlupınar Üniversitesi’ne Akademik Personel Alınacak

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörlüğü, bünyesinde 3 öğretim görevlisi, 3 araştırma görevlisi, 2 okutman ve 2 uzman istihdam edecek.

Dumlupınar Üniversitesi’ne Akademik Personel Alınacak
Türkiye'den Haberler
Rektörlükten yapılan açıklamaya göre, üniversitenin Kütahya Sağlık Yüksekokulu Ebelik Bölümüne bir ve Gediz Meslek Yüksekokuluna da 2 öğretim görevlisi alınacak.
      
Ayrıca, Kütahya Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı'na bir, Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Kurumlar Sosyolojisi Ana Bilim Dalı'na bir, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Muhasebe ve Finansman Ana Bilim Dalına bir araştırma görevlisi, Yabancı Diller Yüksekokulu Temel Yabancı Diller bölümüne 2 okutman ile Rektörlük ve Fen-Edebiyat Fakültesi Biyokimya bölümünde de birer uzman istihdam edileceği duyuruldu.
      
Adayların, istenilen belgelerle 10 Ocak Cuma günü mesai bitimine kadar şahsen veya postayla müracaat etmeleri gerektiği açıklandı. DPÜ Rektörlüğüne uzmanlık için başvuracak adayların ise son başvuru tarihinin 14 Ocak olduğu belirtildi.
      
Başvuruyla ilgili ayrıntılı bilgiler, üniversitenin www.dpu.edu.tr adresinde yer alıyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)