adscode
adscode

Fırat Üniversitesi'nde Yıl Sonu Öğrenci Sergisi Açıldı

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim-İş Öğretmenliği Bölümü tarafından hazırlanan “Yıl Sonu Öğrenci Sergisi”nin açılışı 16 Mayıs 2012 tarihinde gerçekleştirildi.

Fırat Üniversitesi'nde Yıl Sonu Öğrenci Sergisi Açıldı
Üniversite

 

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sanat Galerisi’nde düzenlenen açılışa, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Feyzi Bingöl, Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Raşit Zengin, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ülker, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. İsmail Aytaç, öğretim üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Feyzi Bingöl tarafından açılışı yapılan sergide, Güzel Sanatlar Eğitimi Resim-İş Öğretmenliği Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan resimler sergilendi.

Resim sergisinin açılış töreninde bir konuşma yapan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Feyzi Bingöl, öğrenciler tarafından yapılan sergide birçok temanın işlendiğini belirterek, sergide uyuşturucunun zararlarını belirten çalışmalar, lale çalışmaları ve farklı tekniklerin olduğu çalışmaların sergilendiğini söyledi. 

Sergi ile ilgili bilgi veren Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. İsmail Aytaç ise, mezuniyet sergisi için önce serbest bir konu belirlendikten sonra öğrencilere birer bitirme projesi konusu verildiğini, öğrencilerin verilen konu ile ilgili araştırmalarını tamamlamalarının ardından çizim ve uygulamaya geçtiklerini belirterek, sergide emeği geçen tüm öğrenci ve akademisyenlere teşekkür etti.

Bir hafta süre ile açık kalacak olan sergide, 15 öğrenci tarafından yapılan 75 adet resim sanatseverlerin beğenisine sunuldu.



 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)