adscode
adscode

Hayatı Değiştiren Fikirlerle Yükselin

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) işletme ve finans içerikli lisans, yüksek lisans ve doktora programlarını yeni kurulan İEÜ İşletme Enstitüsü bünyesinde bir araya getirdi.

Hayatı Değiştiren Fikirlerle Yükselin
Üniversite
İşletme Enstitüsü bünyesinde, İngilizce MBA, Finans Yüksek Lisans, İngilizce ve Türkçe sunulan Yöneticiler İçin İşletme (Executive MBA), Uzaktan MBA (e-MBA), Yönetim ve Yönetici Geliştirme Yüksek Lisans programları ile İşletme Doktora, Finans Doktora programları bulunuyor. 

Başvuruların alınmaya başladığı enstitünün ilk tanıtım toplantısı 24 Haziran’da İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. Ayrıca, İşletme Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü başvurularının birinci dönemi 9 Temmuz’da son bulacak. Enstitülere 2. başvuru dönemi de 15 Temmuz – 3 Eylül tarihleri arasında yapılacak. 



İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Enstitüsü Müdür Yardımcısı, İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serdar Özkan, enstitünün lisansüstü programlarının yeniden tasarlandığını ve yeni programlar eklenerek oluşturulduğunu söyledi. Prof. Dr. Özkan, “Öğrencilerimiz, mezunlarımız ve iş dünyasından aldığımız geri bildirimlerle lisansüstü programlarını yeniden tasarladık.  Bu şekilde yalnızca yeni mezunları değil, aile şirketlerinde yer alan genç yönetici adaylarını ve sektörde deneyim kazanmış yöneticileri de göz önünde bulundurarak programlarımızı yeniden şekillendirdik” dedi. Bu yıl Yöneticiler İçin İşletme (Executive MBA) Programı’nın modüler hale getirildiğini aktaran Prof. Dr. Özkan, 50’den fazla yeni seçmeli modül tanımlandığını,  her birinin Harvard Üniversitesi vakalarıyla zenginleştirildiğini belirtti. 

‘Uluslararası Diploma ve İş Dünyası’
‘Hayatı değiştiren fikirler’ temasıyla yüksek lisans programlarını başlattıklarını kaydeden Prof. Dr. Özkan, “Girişimcilik, eleştirel düşünce, sosyal sorumluluk, iş etiği, sosyal ve çevresel farkındalık, network geliştirme sözcüklerini anahtar olarak aldık. Üniversitemiz İşletme Enstitüsü yüksek lisans programlarından mezun olanlar yalnızca uluslararası diploma almıyor, bunun yanı sıra İzmir iş dünyasının temelini oluşturan pek çok yerli ve yabancı ortaklı firma çalışanı ile de biraraya gelme şansı da buluyor” diye konuştu. 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)