adscode
adscode

Yerel Yönetimler Akademisi İstanbul Aydın Üniversitesi'nde

İstanbul Aydın Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde kurulan ‘’ Yerel Yönetimler Akademisi’’ Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim Yüksek Lisans programı öğrencilerinin ve Kâğıthane Belediye Başkanı…

Yerel Yönetimler Akademisi İstanbul Aydın Üniversitesi'nde
Üniversite

 

Çalıştayda 5018 sayılı kanunun yerel yönetimlerdeki önemi belediyeler açısından değerlendirilirken, iyileştirme alanları üzerinde tartışma ve müzakereler gerçekleştirildi. Belediyelerde katılımcılık uygulamaları kapsamında kent konseylerinin de ele alındığı çalıştay da, yerel özerklik tartışmaları oluşturdu. Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ‘’Belediyecilikte Yeni Ufuklar’’ konusunda düşünce ve önerilerini dile getirdi. 

 

İstanbul Aydın Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi gerçekleştirilen  ‘’ Yerel Yönetimler Akademisi’’ çalışmasını devamlı hale getirerek, yerel yönetimlere değer katmaya devam edecektir. Önümüzde ki dönemlerde her ilçe belediyesi için seçilecek özel bir konu ile yoluna devam edecek “Yerel Yönetimler Akademisi” vali ve vali yardımcıları, Milletvekilleri, belediye başkanları ve kaymakamların katılımıyla devam edilecek.

 

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)