adscode
adscode

İş dünyasına hazır mısınız?

Geçtiğimiz günlerde karşılaştığım, yılların deneyimine sahip iki güçlü kadın tarafından kurulmuş Brainy Academy ile sizleri tanıştırmak istedim.

damlaaktan@gmail.com




Dünya değişiyor, firmalar yaşlanıyor ve yeni nesil gümbür gümbür geliyor. Bu değişim süreci eğitimi de şüphesiz ki vazgeçilmez hale getiriyor. Çünkü öğrenen bir nesil ile sürdürülebilirlik sağlanabilir. En önemlisi de, mevcut firmalar için de doğru eğitim ve bilgi başarının anahtarıdır. İşte bu nedenle firmalarda en sık kullanılan eğitimleri almak da gün geçtikçe önemli hale geliyor.

Geçtiğimiz günlerde karşılaştığım, yılların deneyimine sahip iki güçlü kadın tarafından kurulmuş Brainy Academy ile sizleri tanıştırmak istedim.

Kuruluş öyküsü klasik olsa da, iki insanın birbirine rast gelmesi ile birden hayata geçen Brainy Academy uzun yıllar firmalarda ERP sistemleri kurulması üzerine çalışmalar yapmış ve eğitime gönül vermiş iki kadın girişimci olan Derya Kale Erdemli ve Nilper Utkan’ın hayaliymiş. Her ikisi de farklı güçlü yanlarını bir araya getirerek bir sinerji oluşturmayı hedeflemişler.

Brainy Academy’nin kuruluş amacı firmaların ve sektörün ihtiyacı olan nitelikli eleman desteğinin sağlanması. Yani iş arayan genç beyinlerle personel arayan şirketlerin ihtiyaçlarını tespit etmişler ve harekete geçmişler.  Dünyada ve Türkiye’de en sık kullanılan ERP programları olan SAP& LOGO&NETSİS programlarının gerek kullanıcı gerekse danışmanlık eğitim programları ile eğitim sektörüne adım atan firma, öğrencilerine verilecek olan eğitim ile başlayan süreçte hayat boyu öğrenmeyi ve iş birlikleri oluşturarak onlara kariyer hedefleri doğrultusunda mentorluk desteği de sağlamayı hedefliyor.

Eğitim sektöründe hangi açığı kapatacaklarını ve müşterilerine veya firmalara kazandıracakları temel yetkinlikleri sorduğumda şu yanıtı verdiler:

“Gerçek hayatta, bir projede rol almış bir birey gibi eğitimlerini destekleyerek çözüm odaklı, nitelikli personel istihdamını sağlayabilmek istiyoruz. Eğitim sektöründeki en büyük eksik sadece satış odaklı eğitimlerin açılması. Öğrenci ile temas etmek, soru cevaplarla onların daha iyi algılamalarını sağlamak, öğrencilerin niteliklerine ve algısına göre onları doğru kariyer hedeflerine yönlendirmek gibi unsurları eğitimlerimizde ön plana alıyoruz. Eğitmenlerimizle ilgili sosyal medyadaki olumlu yorumlar da doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.”

Nitelikli personele ihtiyaç duyan kurumsal şirketler ile kurumsal şirketlerde çalışmayı hedefleyen, ne istediğini bilen öğrenciler Brainy Academy ile yola güvenle başlayabilirler.

Sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

https://lnkd.in/d8JFn_QJ

https://lnkd.in/dWjXrNSW

https://lnkd.in/dakcPjqV

www.brainyacademy.com.tr


Emoji ile tepki ver!

Bu Yazıyı Paylaş :

    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)
Yazarın Diğer Yazıları
Güle güle Mario Levi…
Milyonluk haber: 9.05