adscode
adscode

2014 Üniversite Tercih Fuarı 04-06 Temmuz'da

2014 Üniversite Tercih Fuarı 04-06 Temmuz’da İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

2014 Üniversite Tercih Fuarı 04-06 Temmuz'da
Etkinlikler
Eket Fuarcılık tarafından organize edilen ve 3. kez kapılarını açacak olan Üniversite Tercih Fuarı, 04-06 Temmuz’da İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Fuar, Tüm Türkiye genelindeki birçok Vakıf ve Devlet üniversiteleri ile Yurt dışı üniversite ve acentelerini bir araya getiriyor. Üniversite Öğrenci adaylarına büyük kolaylık sağlayan Üniversite Tercih fuarı, öğrencilerin 3 günde tüm Üniversiteleri gezip bilgi alabilmelerini sağlıyor.

Fuar’da Okulların eğitim ve öğretim modellerini ayrı ayrı tanıma fırsatı bulacak olan Üniversite adayları, üniversite tercihi konusunda daha doğru ve isabetli karar verme imkanı bulacaklar. Katılımcı üniversitelerin rektörleri üniversite adaylarıyla buluşacaklar. Doğru tercih, Doğru sıralama, Meslek tanıtımı, Kariyer ve gelecek, Yurt dışında eğitim gibi pek çok konuda verilecek seminerler büyük ilgi görecek. Öğrencilerin doğru karar verebilmesini sağlayacak uzman Eğitimciler, tercih yönlendirme masasında devrede olacak. Birçok Üniversite’nin Tercih Robotu yine öğrencilerin hizmetine sunulacak.

04-06 Temmuz’da 3 gün sürecek olan Üniversite Tercih Fuarı ziyaretçilere her gün 10:00-18:00 saatleri arasında açık olacak. 7000 m2’lik bir alanda Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapılacak olan fuar Türkiye’nin önemli üniversitelerini ağırlayacak. Fuar’da 30.000 ziyaretçi hedefleniyor. Fuar davetiyeleri fuaye girişinden veya  www.unitercih.com’dan online olarak temin edilebilecek. Üniversite Tercih Fuarı’na girişler ücretsiz olacak.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)