adscode
adscode

30 Nisan'da Facebook'ta ne olacak

Facebook, 30 Nisan'da gerçekleşecek F8 konferansının içeriğiyle alakalı detayları açıkladı.

30 Nisan'da Facebook'ta ne olacak
Sosyal Medya
Mark Zuckerberg'in açılış konuşmasını yapacağı etkinlik, Facebook mühendisleri ve ürün yöneticilerinin önderliğinde gerçekleşecek, Facebook'un geliştiricilere tatbikat oluşturmaları, büyütmeleri ve bunlardan para kazanmaları misyonu istikametinde neler yaptığına odaklanan 20 oturum ile devam edecek.

Önemli oturumlardan bazıları ise şu şekilde:

·Facebook ve Parse'ı kullanarak birçok platformla uyumlu uygulamalar nasıl oluşturulabilir

·Facebook ölçeklerine makul, güvenilir, yüksek performanslı web deneyimleri oluşturmaya yönelik ipuçları

·Facebook'un PHP runtime projesi HHVM'le alakalı en son gelişmeler ve şirketin yeni programlama dili Hack'le alakalı bilgilendirme

·Oyunların keşfetme ikilemini çözmeye yönelik teklifler

·İnsanları mobil platformları kullanmaya teşvik etmeye yönelik stratejiler ve mobile tekrardan bağlanmalarını sağlayacak sosyal paylaşım teklifleri

·Doğru insanların ilgisini çekmek ve korumak istikametinde mobil reklam, bildirim özelliği ve sosyal paylaşımın nasıl kullanılabileceğine dair bilgilendirme. 
  
Facebook, F8'e Internet.org İnovasyon Laboratuvarını da getiriyor. Geliştiriciler, simülasyon ortamlarda uygulamalarını deneme ederek, laboratuvarın geliştirdiği yeni teknolojileri bu Senenin sonunda halka sunulmadan önce keşfetme fırsatını yakalayacaklar. 
  
Son olarak, F8'in açılış konuşması ve öğleden akabinde gerçekleşecek oturum bütün gün internet üzerinden canlı yayınla izlenebilecek.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)