adscode
adscode

Acer, Yeni Ürünlerini Tanıttı

CES 2014'e sayılı zaman kalmışken, Acer bu etkinliği beklemeden yeni ürünlerini tanıttı. İşte o ürünler.

Acer, Yeni Ürünlerini Tanıttı
Bilim Teknoloji
Las Vegas'da düzenlenecek olan Tüketici Elektroniği Fuar'ı CES 2014 henüz başlamadı ancak teknoloji firmalarından Acer, yeni ürünlerini bu etkinliği beklemeden tanıttı. Aşağıda ve sonraki sayfalarda Acer'in tanıttığı yeni ürünleri inceleyebilirsiniz.

Yeni Acer Liquid Z5 : Kompakt Ekran ve Çoklu Görev Kabiliyeti

Liquid Z serisinin başarısının ardından, Acer bugün özellikle mobil internette gezinme, her an fotoğraf ve video çekme imkanı ve mobil eğlence arayan, ilk kez bir akıllı telefona sahip olacak kullanıcılar ve bütçesi sınırlı kullanıcılar için tasarlanmış kompakt bir 5 inç akıllı telefon olan Liquid Z5'i tanıttı. Liquid Z5 film ve video görüntülemeyi geliştirmek için 16:9 en-boy oranında bir 5 inç ekrana sahiptir. Geniş ekran boyutuna rağmen, Liquid Z5 8.8 mm'lik ince profili ve kıvrımlı kenarlarıyla kolaylıkla taşınabilir. DTS Sound™ teknolojisini kullanan ön hoparlör daha zengin bir deneyim sağlar. AcerRAPID™ tasarımı ; ekran kilidini açmak veya ekranı uyandırmak, kamerayı başlatmak, fotoğraf çekmek, ana ekrandaki uygulamaları başlatmak ve telefon çağrılarını çok sezgisel bir biçimde kabul etmek için kişisel bir kumanda tuşu görevi görür ve daha da fazla "tek-el" kontrolü sağlar.

Android 4.2.2 tarafından desteklenen zarif ve parlak bir tasarıma sahip olan Liquid Z5, kullanıcılara yalnızca 145.5 x 73.5 x 8.8 mm boyutları ve yalnızca 147 gram ağırlığıyla santimetrekarede birçok özellik sunuyor. Cihaz çift çekirdekli bir 1.3 GHz işlemci, 4 GB dahili kullanıcı depolama alanı, Wi-Fi, entegre GPS ve 5 mega piksel bir kamera barındırıyor.

Fotoğraf çekmek için sınıfının en iyisi!

5 mega piksel kamera yeniliklerle dolu: sensöre geleneksel FSI'dan daha fazla ışık sağlayan BSI teknolojisini destekler ve böylece az ışık hassaslığı çok daha iyidir; fotoğrafları daha da keskinleştirmek için geleneksel 4 öğeli lens yerine 5 öğeli f2.4 lens ile birlikte gelir; 1.4um x 1.4 um piksel boyutu az ışıklı ortamlarda daha iyi kalite ve daha az pikselleşme sunar. Son olarak, IR filtresi daha gerçekçi fotoğraflar için kızılötesi ışınları yansıtır ve HDR çözümü tek bir çekim içinde yüksek dinamik aralıkta imajlar oluşturarak daha yüksek bir kontrast ve daha canlı detayları bir araya getirir.

Size özel profiller:

Liquid Z5 farklı kullanıcıları ve yaş gruplarını hedef alan dört farklı Hızlı Mod profiline sahiptir.

Temel Mod: belirli arama ve mesaj fonksiyonlarıyla çocuklar için;

Uzman Modu: mesajlar, radyo, hava, büyütme, saat, hayatı kolaylaştırmak için hızlı arama;

Klasik Mod: ilk kez bir akıllı telefon kullanacaklar için basit ve düzenli bir yerleşimde tüm ana fonksiyonlar;

Tuş Takımı Modu: öncelikli olarak sesli görüşme yapan ve tuş takımlarını sık kullanan kişiler için.

Float uygulamaları ile daha kolay çoklu görevler

Acer Float Kullanıcı Ara yüzü uygulama pencerelerinin açık kalmalarını sağlar ve böylece kullanıcılar bir başkasını açmak için bir uygulamayı kapatmak zorunda kalmadan çoklu görevleri yerine getirebilirler. Bir tuşa basılarak, uygulamaların yarı saydam bir ekranda kullanılan fonksiyonun üzerinde yüzdüğü Float Uygulamaları kısa yolu getirilir. Kamera, haritalar, hesap makinesi ve notlar gibi uygulamalara her an erişmek ve uygulamalar arasında geçiş yapmak kolaydır ve 8 favori uygulama kısa yoluna kadar özelleştirilebilir. Bir Float Çağrı bildirimi kullanıcıların tüm ekranı kaplayan gelen çağrılar tarafından rahatsız edilmemelerini sağlar. Bir çağrı geldiğinde, Float Çağrı mini penceresi açılır ve kullanıcı çağrıyı kabul etmeyi veya hızlı bir mesajla yanıtlamayı tercih edebilir. 

Paylaşımı Kolay Dosyalar ve Medya

Acer akıllı telefonlar aynı zamanda kullanıcıların çeşitli bilgi işlem cihazları kullanarak 30 gün boyunca fotoğraflarının yedekleri de dahil olmak üzere multimedyalarını ve veri dosyalarını kolayca alabilmelerini, kullanabilmelerini ve paylaşabilmelerini sağlayan bir dosya paylaşım ve medya yönetimi çözümü olan AcerCloud'u destekler. AcerCloud dijital varlıklarınızın cihazlar arasında yönetimini platformdan bağımsız olarak kolaylaştırır ve yeni Acer ürünlerinde ücretsizdir.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Acer Liquid Z5 Fransa, Benelüks, Almanya, İspanya, Portekiz, Ukrayna ve İngiltere'de ocak ayının ortasından itibaren tavsiye edilen 169€ fiyatıyla temin edilebilecektir. Acer Liquid Z5 iki renkte temin edilebilecektir: Essential White ve Gentle Grey. Katlanan ve koruyucu kapaklar gibi çeşitli aksesuarlar temin edilebilir.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)