adscode
adscode

Akademisyenlerden Tepkili, Ödüllü Fotoğraf Yarışması

​Bilindiği üzere YÖK, “Türkiye’de Öğrenci Olmak” konulu kısa film ve fotoğraf yarışması düzenledi.

Akademisyenlerden Tepkili, Ödüllü Fotoğraf Yarışması
Eğitim
​Bilindiği üzere YÖK, “Türkiye’de Öğrenci Olmak” konulu kısa film ve fotoğraf yarışması düzenledi. Biz de bunun üzerine devlet yöneticileri tarafından görmemezlikten gelinen, umursanmayan, ötelenen Akademisyenlerin yaşadığı maddi sıkıntıları, özlük haklarını ve üniversitelerde karşılaştıkları mobbingi ele alacağımız bir yarışmayı ÖGEDER Kültür Sanat Koordinatörlüğümüz öncülüğünde düzenleme kararı aldık.

Yarışmamıza katılmak için Akademisyen olmanız ve ÖGEDER foruma üye olmanız yeterlidir. Cep telefonuyla bile çekip gönderebileceğiniz fotoğraflarınız arasından seçilecek olan fotoğraf sahibi Akademisyenlerimize ödüllerimiz olacaktır.

Ayrıca fotoğraflar #akademikzam konusunda sürekli Akademisyenlere kulaklarını tıkayarak Akademisyenlerimizin haklı tepkilerini alan YÖK, Maliye Bakanlığı ve Başbakanlık gibi konunun muhataplarına gönderilerek, 14 YILDIR 666 KHK kapsamında Eşit işe EZİK ücret alan Akademisyenlerin de bu coğrafya üzerinde yaşamaya çalıştığının altı çizilecektir. Bununla birlikte, seçilen fotoğrafların başta Ankara olmak üzere Türkiye’nin çeşitli yerlerindeki üniversitelerde sergilenmesi için girişimlerde bulunulacaktır.

Saygılarımla,

Not: #akademikzam, özlük hakları ve mobbing konularında çekeceğiniz resimlerinizi forum kullanıcı adınızla bilgi@ogeder.org adresine gönderebilirsiniz.

Vahdet ÖZKOÇAK

ÖGEDER Genel Başkanı


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)