adscode
adscode

Alan değişikliği bekleyen öğretmenlerden MEB'e çağrı

Alan değişikliği bekleyen öğretmenlerden MEB'e: Bütün atama ve yer değiştirmeler yapıldı, şimdi sıra bizde!

Alan değişikliği bekleyen öğretmenlerden MEB'e çağrı
Eğitim
Dipolamaya yönelik alan değişikliği bekleyen öğretmenler, "Milli Eğitim Bakanlığı'nda bütün atama ve yer değiştirmelerin tamamlandığını ve sıranın bize geldiğini düşünüyoruz." diyor. Öğretmenlerin bize ulaştırdıkları metin:

Milli Eğitim Bakanlığı bir an önce diplomaya yönelik alan değişikliği mağduriyetini gidermelidir. Alan değişikliğinin yapılması birçok branşta norm fazlası öğretmenleri eriteceği gibi birçok branşta öğretmen ihtiyacını karşılayacaktır; yani Milli Eğitim Bakanlığı'na büyük faydası olacak bir uygulamadır.

Diplomaya yönelik alan değişikliği bekleyen öğretmenler olarak artık sabredecek gücümüz kalmadı. İnsan Kaynakları Genel Müdürümüzün yaklaşık 3-4 ay önce alan değişikliği ile ilgili "Yanlış anlaşılma var ilerleyen haftalarda detaylı açıklama yapacağız" demesine rağmen herhangi bir açıklama yapılmamıştır. Bir an önce kendi alanımızda çalışmak istiyoruz, kendi alanımızda çalışmak en doğal hakkımızdır. Bu durumda hem kendimize hem de öğrencilerimize faydamız olmamaktadır.

Diplomaya yönelik alan değişikliğini Milli Eğitim Bakanlığı isterse 1 hafta içinde yapar ve sonuçlandırır. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 1 haftasını bize, alan değişikliği bekleyen öğretmenlere ayırmasını istiyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan şubat ayı içerisinde diplomaya yönelik alan değişikliğini yapmasını istiyoruz. Lütfen bu noktaya dikkat edelim bizler yan alan değişikliği değil diplomaya yönelik alan değişikliği istiyoruz. Öğretmenlerin öğrencilerine faydası olması için uzmanlık alanında çalışması gerekir. Her öğretmenin uzmanlık alanında çalışmasının tek yolu vardır o da diplomaya yönelik yani yönetmeliğe bağlı alan değişikliğinin yapılmasıdır. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)