adscode
adscode

Artık Sizin De Sakallarınız Olsun

Günümüzde artış gösteren sakal çıkmaması problemiyle birçok erkek karşı karşıyadır ve sakal nasıl çıkar sorusuna cevap getirmek için birbirinden farklı yöntemler denemektedir.

Artık Sizin De Sakallarınız Olsun
Türkiye'den Haberler
Günümüzde artış gösteren sakal çıkmaması problemiyle birçok erkek karşı karşıyadır ve sakal nasıl çıkar sorusuna cevap getirmek için birbirinden farklı yöntemler denemektedir. Sakal çıkmaması problemine çözüm olarak piyasaya birçok ürün sürülmüştür. Bunlar, kremler, bitkisel olduğu söylenen karışımlar, ilaçlar ve daha birçok malzemedir. Bir erkek için sakallarının çıkmaması sadece fiziksel olarak değil, psikolojik olarak da etkilemektedir. Bazen yüzün bazı bölgelerinde sakal var iken bazı bölgelerinde sakal çıkmamaktadır.

Sakal Eksikliğine Son Verin

Sakal eksikliğine karşı kullanılan sakal serumu olan Dermo mineral ile sorunlu bölgedeki kıl köklerini canlandırarak sakal ve yoğunluğunu artırabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken bu ürünü haftada iki ya da üç kez düzenli olarak sakal çıkmayan bölgeye uygulamanız olacaktır. İki saat beklettikten sonra bol su ile durulamalısınız. Bu ürün kıl köklerini canlandırarak bıyık ve sakalları beslemektedir. Böylelikle bıyık ve sakallarınız daha gür çıkacaktır.

Özel Bir Ürün

Erkekler için özel üretilen dermo mineral bitkisel içeriklidir. İçerisinde fındık yağı, biberiye yağı, kekik yağı ve sarımsak yağı bulunmaktadır. Bitkisel içerikli olan bu ürünün içindekilere karşı alerjiniz olması durumunda bu ürünü kullanmayınız. Direk güneş ışığına maruz kalmayacak şekilde ürünü muhafaza ediniz. Göze temas ettirmeyiniz. Kalıcı olarak sakal ve bıyık çıkmasını sağladığı için yüzünüzün sadece sakal ve bıyık çıkmasını istediğiniz bölgelerinize uygulayınız.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)