adscode
adscode

Bakan Avcı'nın Twitter adresine Operasyon

Bakan Avcı'nın Twitter adresine Spam Operasyonu Yapıldı.

Bakan Avcı'nın Twitter adresine Operasyon
Eğitim
Milli Eğim Bakanı Nabi Avcı Twitter adresine  yapılan Spam operasyonu üzerine twiter adresinde yaptığı açıklamada  Sahte uygulamalarla kilitli hesaplara sn'de 10.000 oto twit attrıp TT gogoyculuğuna benzemez! Daha kutsaldır  Bu  hesabı yavrucaklarımı gülümsetmek için ancak bir Bakan'a yakışacak üslupta twitler girmek için açtım. Size ikinci ve son açıklamamdır bu! 

Şimdi başlatmış olduğunuzu gördüğüm hesabıma spam operasyonuna  da hiç benzemez ;) Daha ciddi ve onurludur o hizmet!

Bakan Avcı'nın  Twitter Adresi Üzerinden yaptığı Açıklamanın tamamı

Özellikle Hükümetimizin pedagojik stratejisi üzerine üç aydır yapılan hadsizce,kasıtlı ve önyargılı eleştirilerin artık bir sınırı olmalı! Eğitim, belediyeciliğin alt yapı yatırımı gibidir. Yapılanlardan hemen netice elde edilemez.

Az bir şey ufkunuzun açılması için farklı kitaplar okursanız;Yenilerin her dem Eskilerin yerini aldığını,Kaos oluşmaması için yeniliğin gerekliliğini ve bu eylemlerde kast olmadığını görürsünüz!

Çünkü bizler sizlerin böyle müfteri habernizi yaptığınızı da,nankörce misillemeyi yolsuzluk olarak yansıtmanzı da görebiliyoruz! 


13 yıldır tanıdığım bir ara aynı makamda da çalıştığım @hasandoganTR kardeşimin çok sevdiğim bir lafı vardır: "Hayır kurumlarına himmet ile kendi cebine rüşveti, birbirine karıştıranlar her zaman saf dışı kalırlar" Yani sizin gibi günahı fazla olanları mecliste temsil edecek tek bi dava arkadaşımız kalmadı artık!

Bu sefer gerçekten AKız Ya siz?! Kandan irinden deryaları geçeriz dediğniz anlayışınızın aslında zoru gördüğünde neler yaptırdığını bu hafta dizilerinizde içimiz yanarak gördük! Biz teheccüde kalkıp "Allah'ım onları affet" diye dualar ettik! Beyler! Hakk'a ve Halk'a hizmet;

Sahte uygulamalarla kilitli hesaplara sn'de 10.000 oto twit attrıp TT gogoyculuğuna benzemez! Daha kutsaldır 


Şimdi başlatmış olduğunuzu gördüğüm hesabıma spam operasyonuna  da hiç benzemez ;) Daha ciddi ve onurludur o hizmet!

Başkalarına değil de geceli gündüzlü sadece onlara hizmet için çalıştığımız Milletimiz ve Yaratıcımız bunları görmüyor mu sanıyorsunuz?! 

Bu  hesabı yavrucaklarımı gülümsetmek için ancak bir Bakan'a yakışacak üslupta twitler girmek için açtım. Size ikinci ve son açıklamamdır bu! 

Partimiz gibi bizleri de AK'laştıran  

Yaratıcımıza şükürler, Milletimize teşekkürler...  

Haydi hepinize hayırlı geceler...

www.mebpersonel.com

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)