adscode
adscode

#banabak Hareketi Boğaziçi Üniversitesi Öğrencileri İle Buluşuyor

#Banabak hareketi 14 Haziran'da Boğaziçi'nde

#banabak Hareketi Boğaziçi Üniversitesi Öğrencileri İle Buluşuyor
Üniversite
P&G Türkiye, Orkid, H&S, Gillette, Max Factor, Pantene, İpana gibi kişisel bakım markalarıyla geçtiğimiz aylarda yeni nesil bir hareket başlattı.

 #banabak hareketi; gençlere, aslında sadece genç oldukları için bile güzel olduklarını, kişisel bakımlarına özen göstererek, daha fazla çabaya ihtiyaç duymadan da iyi görünebileceklerini, özgüvenli bir duruşun tüm kapıları açabileceğini hatırlatan ve onları destekleyen yeni nesil bir gençlik akımı.

Bir gencin en özgüvenli halinin #banabak hali olduğu inancından doğan bu yeni hareketin sözcüleri fotoğrafçı Mehmet Turgut, oyuncu Özge Özpirinçci, TV programcısı ve sunucu Tanem Sivar ve milli basketbolcu Sinan Güler, projeyi gençler arasında yaygınlaştırmak için üniversiteleri ziyaret etti.

45 bin üniversite öğrencisine ulaşıldı
P&G'nin İpana, Gillete, Pantene gibi markaları ise #banabak çatısı altında üniversitelerde bakım stantları açarak gençlerin günlük kişisel bakımına dikkat çekip destek oluyor. #banabak hareketi kapsamında bugüne kadar Marmara Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi'nde 45 bin üniversite öğrencisine ulaşıldı. 

#Banabak hareketi 14 Haziran Pazar günü 11.00- 19.00 saatleri arasında Güney Meydanı'nda Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri ile buluşacak.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)